צדפות פריכות מטוגנות עם חומץ צ'ילה אדום-רוטב טבילה של פלפל שחור
צדפות מטוגנות פריכות עם חומץ צ'ילה אדום-רוטב טבילה של פלפל שחור עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 549 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה יהיה להיט שלך הסופרבול אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ופסקטריאן דיאטה. אם יש לכם צדפות מוקפצות, קמח תירס, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: רוטב טבילה חומץ צ'ילה, צדפות מטוגנות עם רוטב טבילה צ'יפוטלה-ליים, ו לביבות בצל ירוק עם רוטב טבילה בחומץ שחור.
הוראות
מתבלים צדפות במלח ופלפל משני הצדדים.
מניחים קמח תירס בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל. מחפר כל צדפה לתוך קמח התירס והקש על כל עודף.
מחממים 1 אינץ ' שמן במחבת ברזל יצוק גדולה עד לעישון. מטגנים צדפות בקבוצות עד להזהבה משני הצדדים, כ -1 דקות מכל צד.
מגישים עם חומץ צ ' ילה אדום-רוטב טבילה פלפל שחור בצד.
הביאו את החומץ לרתיחה בסיר בינוני שאינו תגובתי.
מוסיפים את הצ ' ילי, לכבות את החום ולתת תלול במשך שעה 1. מסננים לסיר נקי ומביאים לרתיחה.
מסירים מהאש ומקציפים פנימה את הדבש והפלפל ומתבלים במלח, לפי הטעם.