קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

צוואר צבי מטוגן ביין

צוואר צבי מטוגן ביין
צוואר צבי מטוגן ביין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 17 אוהדים. גשו לסופר וקנו קורנית, מלח כשר ופלפל, רוזמרין וספריג, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו יין אדום בשר צבי מטוגן על ריזוטו דלעת, בשר צבי ברוטב חמוציות-יין, ו בשר צבי טנדרלוין עם אוכמניות-יין אדום הפחתת (מתכונים דומים).

הוראות

1
שעה לפני הבישול, להסיר את הצוואר מהמקרר.
2
יוצקים 2 כוס מים רותחים על הפטריות בקשת קטנה, ולהשאיר אותם להשרות. מחממים התנור ל 300 F.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
ללטף את הצוואר יבש מתבלים עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי או תבשיל flameproof גדול, לחמם 2 כפות של השמן על חום גבוה בינוני. חום את הצוואר מכל הצדדים, כולל העצם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר ופלפל גרוסמלח כשר ופלפל גרוס
4
להעביר את הבשר לצלחת ולהשליך כל שומן מן הסיר.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מוסיף את הבייקון או pancetta ואת הנותרים 1 כף שמן לסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 2 דקות. להגדיל את החום, להוסיף את הבצל, גזר, סלרי, ומבשלים עד הבצלים מתחילים לרכך, על 5 דקות, גירוד התחתון של הסיר לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ל-8 ביסקוויטים חמים, מפוצליםל-8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
הרם את הפטריות מן הנוזל השריית ולהוסיף אותם לסיר, יחד עם שום ועשבי תיבול. מסננים את נוזל הפטרייה דרך מסננת בסדר, זורק כל חול או רשת, ואת הנוזל לסיר, עם מקל קינמון וגרידת לימון. מביאים לרתיחה, deglazing הסיר על ידי גירוד חתיכות השחמה מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
שים את הצוואר בסיר.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
יוצקים כל מיצי בשר, מוסיפים את היין, ומביאים לרתיחה. מכסים בחתיכת נייר קלף לחה ולאחר מכן את המכסה, ו braise בתנור במשך 3 עד 3.5 שעות. הבשר צריך להיות רך מאוד ולהרים בקלות מן העצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
9
מעבירים את הצוואר למגש ומכסים בניילון נצמד כדי למנוע התייבשות. השליכו את עשבי תיבול, מקל קינמון, גרידה ולתת לרוטב להתקרר מעט, ולאחר מכן מחית אותו עם בלנדר טבילה או מעבד מזון. מביאים את הרוטב לרתיחה, לרתוח את הקצף, ומרתיחים קשה במשך 10 עד 12 דקות כדי להפחית אותו 4 כוסות. לקרר את הבשר והרוטב בנפרד, ואז לקרר בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
סוכריות אווירסוכריות אוויר
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
10
למחרת, להסיר כל שומן מן הרוטב. מחממים התנור ל 300 F.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מניחים את הצוואר בחזרה לסיר עם הרוטב ומניחים לתנור. תלוי בך כמו לשרת את הבשר שלך, או לשרת בסיר, לתת לאורח שלך לקחת את בשר הצוואר מעל העצם, או debone לפני להביא את הצוואר לשולחן.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות