צוואר צבי מטוגן ביין
צוואר צבי מטוגן ביין יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 6 . מנה אחת מכילה 270 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 17 אוהדים. גשו לסופר וקנו קורנית, מלח כשר ופלפל, רוזמרין וספריג, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו יין אדום בשר צבי מטוגן על ריזוטו דלעת, בשר צבי ברוטב חמוציות-יין, ו בשר צבי טנדרלוין עם אוכמניות-יין אדום הפחתת (מתכונים דומים).
הוראות
שעה לפני הבישול, להסיר את הצוואר מהמקרר.
יוצקים 2 כוס מים רותחים על הפטריות בקשת קטנה, ולהשאיר אותם להשרות. מחממים התנור ל 300 F.
ללטף את הצוואר יבש מתבלים עם מלח ופלפל. בתנור הולנדי או תבשיל flameproof גדול, לחמם 2 כפות של השמן על חום גבוה בינוני. חום את הצוואר מכל הצדדים, כולל העצם.
להעביר את הבשר לצלחת ולהשליך כל שומן מן הסיר.
מוסיף את הבייקון או pancetta ואת הנותרים 1 כף שמן לסיר ומבשלים על אש נמוכה במשך 2 דקות. להגדיל את החום, להוסיף את הבצל, גזר, סלרי, ומבשלים עד הבצלים מתחילים לרכך, על 5 דקות, גירוד התחתון של הסיר לעתים קרובות.
הרם את הפטריות מן הנוזל השריית ולהוסיף אותם לסיר, יחד עם שום ועשבי תיבול. מסננים את נוזל הפטרייה דרך מסננת בסדר, זורק כל חול או רשת, ואת הנוזל לסיר, עם מקל קינמון וגרידת לימון. מביאים לרתיחה, deglazing הסיר על ידי גירוד חתיכות השחמה מלמטה.
יוצקים כל מיצי בשר, מוסיפים את היין, ומביאים לרתיחה. מכסים בחתיכת נייר קלף לחה ולאחר מכן את המכסה, ו braise בתנור במשך 3 עד 3.5 שעות. הבשר צריך להיות רך מאוד ולהרים בקלות מן העצם.
מעבירים את הצוואר למגש ומכסים בניילון נצמד כדי למנוע התייבשות. השליכו את עשבי תיבול, מקל קינמון, גרידה ולתת לרוטב להתקרר מעט, ולאחר מכן מחית אותו עם בלנדר טבילה או מעבד מזון. מביאים את הרוטב לרתיחה, לרתוח את הקצף, ומרתיחים קשה במשך 10 עד 12 דקות כדי להפחית אותו 4 כוסות. לקרר את הבשר והרוטב בנפרד, ואז לקרר בין לילה.
למחרת, להסיר כל שומן מן הרוטב. מחממים התנור ל 300 F.
מניחים את הצוואר בחזרה לסיר עם הרוטב ומניחים לתנור. תלוי בך כמו לשרת את הבשר שלך, או לשרת בסיר, לתת לאורח שלך לקחת את בשר הצוואר מעל העצם, או debone לפני להביא את הצוואר לשולחן.