קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

צלחת שרימפס יוונית מסנטוריני

צלחת שרימפס יוונית מסנטוריני
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים,אז נסו מנת שרימפס יוונית מסנטוריני. מנה עיקרית זו כוללת 761 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן,, ראשוני ופסקטריאני מגיש 6 . 26 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו פטרוזיליה שטוחה, גבינת פטה, יין ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש ב יין לבן יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 2 שעות ו 5 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 80%. הציון הזה מוצק. נסו צלחת שרימפס יוונית מסנטוריני, סאנטוריני סאנרייז, ו פיצה יוונית אחת (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה בסיר על אש בינונית. מערבבים פנימה את השום, הפטרוזיליה הקצוצה, העגבניות והיין. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני עד נמוך, ומבשלים במשך שעה 1, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהרוטב מעובה מעט.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים תנור ל 250 מעלות צלזיוס (120 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
3
מערבבים את השרימפס לרוטב העגבניות ומבשלים 2 דקות; מסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
יוצקים את תערובת השרימפס לתבנית אפייה רדודה, ומפזרים גבינת פטה מפוררת.
מרכיבים שתצטרך
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהפטה התרככה והשרימפס כבר לא שקופים, 45 דקות עד 1 שעה. סוחטים את חצאי הלימון מעל השרימפס ומקשטים עם ענפי הפטרוזיליה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
סלט מעורב עלים, שטוף ויבשסלט מעורב עלים, שטוף ויבש
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום.
אלזסי-בהשראת תווים של ליים, תפוח ירוק, פרח לבן ואבן רטובה. בעקבות האף הם טעמים של אגס אנג ' ו, נקטרינה לבנההדרים. החומציות התוססת והפריכה מאזנת את היין בעל הגוף הבינוני הזה ונושאת אותו דרך הגימור המתמשך.
אלזסי-בהשראת תווים של ליים, תפוח ירוק, פרח לבן ואבן רטובה. בעקבות האף הם טעמים של אגס אנג ' ו, נקטרינה לבנההדרים. החומציות התוססת והפריכה מאזנת את היין בעל הגוף הבינוני הזה ונושאת אותו דרך הגימור המתמשך.
Alsatian-inspired with notes of lime, green apple, white flower and wetstone. Following the nose are flavors of Anjou pear, white nectarine andcitrus. The vibrant and crisp acidity balances out this medium bodied wineand carries it through the lingering finish.