המתכון צליה: בס פסים עם סלסה קלויה יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 45 דקות. מנה זו מכילה כ 161 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 974 קלוריות. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בצל, אבקת צ'ילה, כוסברה קלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. עם כפית ציון של 82% המנה הזאת מעולה. נסו בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים, בס מפוספס עם סלסה ורדה וירקות קלויים ים תיכוניים, ו בס פסים צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את החומרים לשפשף בקערה קטנה. בעדינות מעיל את הדגים עם השמן מתבלים באופן שווה עם לשפשף. מקררים עד שמוכנים לצלות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי הסלסה. ערימת מרכיבים סלסה בגיליון גדול של רדיד אלומיניום ולאחר מכן לקפל את הקצוות לעשות חבילה אטומה.
מרכיבים שתצטרך
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
ארובה 1 אור מלא פחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים גחלים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
4
מניחים את חבילת נייר הכסף עם מרכיבי הסלסה ישירות על הגחלים והגריל עד העגבניות רכות ואת צ ' ילי הם פריך במכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
5
הסר את החבילה מן הגריל, לפתוח את רדיד, ולאפשר להתקרר במשך 5-10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
יוצקים את התוכן של החבילה לתוך מעבד מזון או בלנדר ודופק רק מספיק כדי להפוך סלסה עבה. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
7
לנקות ולשמן את סבכת הבישול של הגריל.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
8
מניחים את הסטייקים ישירות על הגחלים, מכסים ולתת לבשל במשך 5 דקות. בזהירות להפוך את הסטייקים ולהמשיך לבשל עד דגים הוא פשוט אטום במרכז, עוד 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
הסר את הדג מן הגריל ולתת לשבת במשך 5 דקות. למעלה סטייקים עם סלסה וליהנות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יקבי עמק וילאמט Rosé אשכול שלם של פינו נואר עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.