צלעות בקר קוריאני הדבר האמיתי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קוריאנים, אז תנו הזדמנות ל את צלעות בקר קוריאני אמיתי. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 985 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 82 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לכם סוכר, שמן שומשום אסייתי, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשזיף אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שרברט שזיפים עם מיץ תפוזים ויין שזיפים כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. מתכונים דומים: הדגנים האמיתיים, פאי תפוחים אמיתי, ו מא פו טופו-הדבר האמיתי.
הוראות
לשטוף את הצלעות, להסיר כל פיסות תועות של עצם, ולאפשר לנקז במשך 30 דקות.
לטאטא יחד את רוטב הסויה, סוכר, דבש, שום, פלפל, מים, שמן שומשום, ויין שזיפים עד הסוכר מומס; לשפוך את התערובת לתוך שקית רוכסן פלסטיק גלון 1.
מניחים את הצלעות לתוך המרינדה, לסחוט את כל האוויר מתוך השקית, zip אותו, ומקרר לפחות 24 שעות.
למחרת, להסיר את הצלעות מהמקרר ולאפשר לבוא לטמפרטורת החדר לפני צליה.
הסר את הצלעות מן המרינדה ולהשליך את המרינדה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה, ושמן קל באח. גריל את הצלעות עד השחמה וכבר לא ורוד בפנים, 4 עד 6 דקות לכל צד.