צלעות חזיר ברביקיו
צלעות חזיר ברביקיו מתכון מוכן בערך 45 דקות והוא בהחלט נהדר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה אפשרות לאוהבי אוכל אמריקאי. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 8 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 169 קלוריות. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם רוטב ברביקיו דבש סמיך וחריף, עגבניות משומרות, תערובת תיבול ירקות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מושלם עבור יום האב. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. הציון הזה מרהיב. נסו צלעות חזיר ברביקיו, צלעות חזיר ברביקיו, ו ברביקיו-צלעות חזיר משופשפות (מתכונים דומים).
הוראות
חתוך שומן מן צלעות; מפזרים צלעות עם פלפל. מצפים מחבת טפלון גדולה בתרסיס בישול; מניחים על אש בינונית-גבוהה עד שהיא חמה.
מוסיפים צלעות, בשתי מנות, ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים. מצפים סיר איטי חשמלי של 3 1/2 או 4 ליטר בתרסיס בישול.
שלב רוטב ברביקיו, עגבניות ותערובת ירקות קפואים, תוך ערבוב טוב; יוצקים תערובת על צלעות. מכסים ומבשלים על הגדרה גבוהה 4 שעות. או, מכסים ומבשלים על הגדרה גבוהה 1 שעה; להפחית להגדרה נמוכה, ומבשלים 7 שעות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, ריזלינג
שרדונה, פינו נואר וריזלינג הם אפשרויות נהדרות עבור צלעות חזיר. שרדונה מתאים לצלעות או צלעות פשוטות ברוטב חמאה או שמנת, ריזלינג יבש משלים תוספות מתוקות כמו חרדל דבש או תפוחים, ופינו נואר הוא הימור בטוח למנות חזיר באופן כללי.
שרדונה א 'עד ת' 2010 נפתח בניחוחות של פרחים לבנים, קלמנטינה, ליים, חבוש, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים הלאה לאגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים לג ' ינג ' ר. התקף עמוס מינרלים הוא בהיר, מעורר תיאבון ואינטנסיבי. החיך האמצעי הניואנסי ממשיך בטעמים המשקפים ומגבירים את הארומטים. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים קלאסי אורגון סטילי שרדונה. 2010 היה בציר יוצא דופן עבור יינות לבנים באורגון ויין מונע טרואר מתוחכם זה אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי זה יספק במהלך 5 השנים הבאות.
The 2010 A to Z Chardonnay opens with aromas of white flowers, tangerine, lime, quince, wet stone and minerals that develop further into nutmeg, honey, green apple with hints of ginger. A mineral laden attack is bright, mouthwatering and intense. The nuanced mid-palate carries on with flavors that mirror and amplify the aromatics. The finish is long, clean, crisp and juicy with flavors of honeysuckle, citrus and wet stone. This wine exemplifies classic Oregon steely Chardonnay. 2010 was an exceptional vintage for white wines in Oregon and this sophisticated terroir driven wine is no exception; bright, tangy and intense it will deliver over the next 5 years.