צלעות חזיר עם יין ושום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל צלעות חזיר עם יין ושום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 317 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם חמאה, מלח ופלפל, מרק בשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד יין אדום # SundaySupper כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו צלעות חזיר עם שום ותפוחים ביין, צלעות חזיר ברוטב יין אדום, ו צלעות כבש בגריל עם יין אדום, זיגוג שום ודבש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן וחמאה במחבת כבדה על אש גבוהה. מלח ופלפל משני הצדדים של צלעות החזיר ולצמוח אותם משני הצדדים עד שהם נחמדים וזהובים, כ -2 דקות לכל צד. (אין צורך לבשל את הצלעות לחלוטין בשלב זה.)
הסר את הצלעות מהמחבת ולהניח בצד. להפחית את החום בינוני גבוה, ואז לזרוק את כל שיני שום. מערבבים אותם ומבשלים אותם במשך כמה דקות, או עד שהם מקבלים חום נחמד וזהוב.
יוצקים את היין האדום, ואז מוסיפים את עלה המפרץ. מערבבים ולתת לו להפחית, להעלות את החום במידת הצורך. מבשלים את הרוטב במשך כמה דקות, או עד שהוא נחמד מופחת ועבה. מערבבים במרק הבשר (ניתן להוסיף עוד אם הוא זקוק לנוזל) ומוסיפים את הצלעות בחזרה לנוזל הבישול, מסדרים אותם כך שהם שוחים ברוטב. אפשר את הצלעות לבשל את הנוזל במשך כמה דקות, ואז לשפוך את הבלסמי. לנער את המחבת כדי לקבל את זה כדי להפיץ, ואז לבשל עוד כמה דקות, או עד צלעות החזיר נעשים.
הסר את הצלעות מהמחבת פעם נוספת, ואז לתת את הרוטב להפחית קצת יותר במידת הצורך עד שהוא מאוד עבה ועשיר והשום רך. מערבולת ב 1 כף חמאה ומפזרים קצת מלח ופלפל. סדר צלעות חזיר על מגש, ואז לשפוך את כל המחבת של רוטב (כולל שום) מעל.
מגישים עם סלט ירוק. * ניתן להחליף יין לבן ברוטב קל יותר.