קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

צלעות טלה עם רוטב שזיפים רוזמרין ואספרגוס קלוי עם ויניגרט לימון וביצה חתוכה לקוביות

צלעות טלה עם רוטב שזיפים רוזמרין ואספרגוס קלוי עם ויניגרט לימון וביצה חתוכה לקוביות
צלעות טלה עם רוטב שזיפים רוזמרין ואספרגוס קלוי עם ויניגרט לימון וביצה חתוכה לקוביות עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.6 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 28 גרם חלבון, 36 גרם שומן, ובסך הכל של 772 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה מושלם עבור חג הפסחא. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 40 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, שימורי שזיפים, כרישה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. הציון הזה אדיר. מתכונים דומים: צלעות טלה עם רוטב שום רוזמרין, צלעות טלה עם יין אדום ורוטב רוזמרין, ו מתלה טלה עם תפוחי אדמה קלויים רוזמרין ויניגרט שאלוט.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מצפים נייר אפייה גדול בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
3
מסדרים אספרגוס ותפוחי אדמה על תבנית עם נייר אפייה ומרססים בתרסיס בישול. מתבלים במלח ופלפל שחור. צולים 20 עד 25 דקות, עד שהם רכים וזהובים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
תרסיס בישולתרסיס בישול
אספרגוסאספרגוס
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
בינתיים מתבלים צלעות טלה במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
צלעות כבשצלעות כבש
5
מחממים שמן במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים צלעות וצורבים 2 עד 3 דקות לכל צד, עד להזהבה.
7
מוציאים טלה מהתבנית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים כרישה לאותה מחבת ומקפיצים 3 דקות, עד שהם רכים. מחזירים כבש למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרישהכרישה
כבשכבש
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
בקערה קטנה מקציפים יחד רוטב שזיפים, שימורי שזיפים ורוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שמורות שזיפיםשמורות שזיפים
רוטב שזיפיםרוטב שזיפים
רוזמריןרוזמרין
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
10
יוצקים תערובת על צלעות טלה. מבשלים 5 דקות, עד שהכבש רך ובינוני-נדיר עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
כבשכבש
11
בקערה קטנה מקציפים יחד מיץ לימון, גרידת לימון, שמן וחרדל. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור. מסדרים אספרגוס על צלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
גרידת לימוןגרידת לימון
אספרגוסאספרגוס
חרדלחרדל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
12
מטפטפים ויניגרט לימון מעל. למעלה עם ביצה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
לימוןלימון
ביצהביצה
13
מגישים צלעות טלה עם אספרגוס ותפוחי אדמה בצד ורוטב נוסף (עם כרישה) בכפית מעל.
מרכיבים שתצטרך
צלעות כבשצלעות כבש
אספרגוסאספרגוס
תפוח אדמהתפוח אדמה
כרישהכרישה
רוטברוטב