קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות0
מגזין

צלעות קצרות ברביקיו קוריאני

צלעות קצרות ברביקיו קוריאני
צלעות קצרות ברביקיו קוריאני נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 38 קלוריות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הקוריאני. אם יש לך צלעות בקר קצרות, שרי, רוטב סויה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. נסו צלעות צלויות קוריאניות מתוקות ומלוחות, צלעות קצרות ברביקיו קוריאני, ו צלעות קצרות ברביקיו קוריאני (גל-Bi) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקצץ שכבה חיצונית עבה של שומן מצלעות; להשליך. יש לשטוף את הבשר ולייבש אותו.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
2
בצד הבשרני של כל צלע, 1/4 אינץ מהקצה מול העצם, לעשות חתך אורך הצלע, למטה לבשר אבל לא ממש דרכו. תהפוך את הצלע. בערך באמצע הדרך בין העצם לבין החתך הראשון, לעשות עוד חתך לאורכו כמעט דרך בשר. הפוך את הצלע שוב ועשה חתך אורך שלישי במקביל ומסביב לעצם כמעט דרך בשר, ומשאיר עצם מחוברת. משוך החוצה כדי לפתוח בשר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
בשקית מזון כבדה מפלסטיק 1 ליטר, לשלב סויה, שרי, סוכר, וג ' ינג ' ר; לנער לערבב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
מוסיפים צלעות קצרות לשקית, לאטום, והופכים למעייל בשר עם מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות בקר קצרותצלעות בקר קצרות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
שקית להגדיר בקערה; צמרמורת לפחות 30 דקות או עד 1 יום, פונה מספר פעמים.
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
הסר צלעות ולהשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
7
להניח צלעות, משך פתוח כך בשר שטוח, על גריל ברביקיו מעל מיטה מוצקה של גחלים חמים או חום גבוה על גריל גז (אתה יכול להחזיק את היד שלך ברמה הגריל רק 2-3 שניות). סגור מכסה; פתחי אוורור לפחם. בשר חום, הופך פעם אחת, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
העברה למגש.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם הבחירה הראשונה שלי לצלעות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות מקור יין נאפה עמק מרלו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
מקור יין נאפה עמק מרלו
מקור יין נאפה עמק מרלו
מרלו 2006 שלנו אינו ביישן, עם גוון גארנט עמוק וכהה וניחוחות שופעים של שחור עשירדובדבן, קסיס וציפורן. טאנינים נגישים ומשולבים ממסגרים את הפרי הכהה הנדיבטעמים ומעילים את החיך בקטיפה רכה. הגימור הארוך והפירותי, מהול בתבליני הסתיו.,מסתיים עם zing חמוציות תוסס. "זהו יין קלאסי מאוד מבציר מדהים. קחזה, מיילס!"צוחק יינן טום רינלדי, עם התייחסות לסרט לצדדים.