קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות46
סוגי מאכליםרטבים
מגזין

צלעות קצרות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה

צלעות קצרות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה
צלעות מטוגנות ברוטב אנצ'ו צ' ילה קפה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 1426 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 125 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו צ'יפוטלה אדובו בתוספת 2 כפיות רוטב אדובו, מלח, מים רותחים חמים, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הקפה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת קוקוס לקפה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו צלעות קצרות מטוגנות עם אנצ'ו צ' ילה, Crockpot קפה אנצ'ו צ' ילה צלעות קצרות, ו צלעות קצרות מטוגנות בצ'ילה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
2
משרים צ 'ילי אנצ' ו במים רותחים עד שהתרכך, כ -20 דקות, ולאחר מכן לנקז במסננת להגדיר מעל קערה. טעם השריית נוזל: זה יהיה קצת מריר, אבל אם לא נעים כל כך, להשליך אותו; אחרת, לשמור על צלימה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
להעביר צ 'ילי אנצ' ו לבלנדר ו purée עם בצל, שום, צ ' יפוטלס עם רוטב, סירופ מייפל, מיץ לימון, ו 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ 'ילי אנצ' ופלפל צ 'ילי אנצ' ו
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
שמן פלפלשמן פלפל
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
צלעות טפיחה יבש ומפזרים פלפל הנותרים 2 כפיות מלח.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
שמן חום במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, אז צלעות חומות בקבוצות 3, מפנה מדי פעם, על 5 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
6
העברה כמו השחמה למחבת צלייה רק גדול מספיק כדי להחזיק צלעות בשכבה 1.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
7
בזהירות להוסיף פירה צ ' ילה לשומן שנותר במחבת (זהירות, שכן זה יהיה להתיז קיטור) ולבשל על חום נמוך בינוני, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
8
הוסף שמורות צ ' ילה השריית נוזל (או 1 1/2 כוסות מים) וקפה ולהביא לרתיחה, ואז לשפוך על צלעות (נוזל צריך לבוא על חצי דרך הצדדים של בשר).
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
9
מכסים את מחבת צלייה בחוזקה בנייר כסף וצלעות צמות באמצע התנור עד רך מאוד, 3 עד 3 1/2 שעות. שומן רזה ממיצי פאן ומגישים עם צלעות.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
1
* צלעות לשפר בטעם אם מטוגן 2 ימים קדימה. קריר, חשוף, ואז צונן, משטח מכוסה בנייר קלף או נייר שעווה ומחבת צלייה מכוסה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי
ציוד שתשתמש בו
כגון הית' או סקור, קצוצים דקכגון הית' או סקור, קצוצים דק
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
הסר כל שומן מוצק לפני reheating.

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

צלעות בקר בתפריט? נסה זיווג עם מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. אתה יכול לנסות אלברטינה מדליית זהב הזוכה יין מילואים של מרלו Lorilai. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 25 דולר לבקבוק.
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
אלברטינה מדליית זהב זוכה יין המילואים של מרלו לורילאי
טעמי פירות-פורוורד, עם טאנינים רכים וגמישים וסיום ארוך.