קושיקשה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

קארי חזיר קוריאני

קארי חזיר קוריאני
המתכון קארי חזיר קוריאני מוכן בערך 1 שעה ו 10 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 אפשרות לאוהבי אוכל קוריאני. מנה אחת מכילה 335 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.6 דולר למנה. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זה עובד גם כמנה עיקרית במחיר סביר. גשו לסופר וקנו גזר, בצל, תפוחי אדמה אדומים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש באבקת הקארי אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם גלידת קארי עם מנגו ופיסטוק כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. הציון הזה מוצק. נסו צ'אר-צלעות חזיר מנגל בסגנון קוריאני בגריל ובגידת בשר קוריאנית אומן, חזיר בולגוגי קוריאני, ו חזיר מנגל קוריאני פיקנטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 2 כפות שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים חזיר בשמן חם עד להשחמה מלאה, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול; מבשלים ומערבבים בצל, תפוחי אדמה וגזר בשמן החם עד שהירקות מתחילים להתרכך, 5 עד 7 דקות. מערבבים חזיר לתערובת הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)3 כפות עדשים שחורות מפוצלות מעור (אורד דאל)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
יוצקים מים לסיר, מנמיכים את האש לנמוכה ומניחים כיסוי על הסיר; מבשלים על רתיחה עד שתפוחי האדמה רכים, אך עדיין לא מתפרקים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מסירים את הסיר מהאש ומערבבים אבקת קארי לתערובת החזיר עד להמסה מלאה. מחזירים את הסיר לחום וממשיכים לבשל עד שהרוטב סמיך והבצל שקוף, 20 עד 30 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

ניתן לשלב קוריאנית עם שנין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסייתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן-אך הלבנים החומציים הללו משתלבים עם מספר ארוחות מסורתיות, חריפות או לא. קווינטאן אסנטיה שנין בלאן עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
קווינטה אסנטיה שנין בלאן
קווינטה אסנטיה שנין בלאן
צבע צהוב עמוק מציע בשלות מלאה ומורכבות. ניחוחות של אגס אפוי, תפוח בשל, רמזים של הדרים טריים ואגוזים קלויים נמצאים על אף מורכב ומרובד. החיך עשיר במרקם חושף אננס, פירות טרופיים ותפוח טעים זהוב. הסיום הוא השלים זמן רב על ידי חומציות המשרד שנותן את אורך היין ואת המיקוד.זוג זה יין לצד דגים בגריל ופירות ים בכלל.