קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

קארי טלה בסגנון הודי עם אטריות אורז

קארי טלה בסגנון הודי עם אטריות אורז
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים הודים, אז נסו קארי טלה בסגנון הודי עם אטריות אורז. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.82 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 21 גרם חלבון, 11 גרם שומן, ובסך הכל של 381 קלוריות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה סביב 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומוס, כמון הקרקע, כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. הציון הזה מוצק. נסו קארי טלה בסגנון הודי, קארי חומוס (בסגנון הודי) מעל אורז בסמטי, ו רגל כבש בסגנון קשמירי - סגנון כבש הודי זה הוא תענוג אמיתי, כולם יחשבו שאתה שף גורמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור הולנדי ללא מקל על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר ופלפל גרוסמלח כשר ופלפל גרוס
2
מפזרים טלה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוסיפים טלה למחבת; מטגנים 4 דקות או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
כפית קלות קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מוסיפים קמח, בצל, ג ' ינג ' ר ושום לתערובת הטלה; מטגנים 2 דקות. מוסיפים קארי, כמון וכוסברה; מבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
6
מוסיפים את השמנת ואת 4 המרכיבים הבאים (שמנת דרך עגבניות); מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
מבשלים אטריות במים רותחים 5 דקות או עד שנעשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
8
מסננים היטב.
9
מניחים 1 כוס אטריות בכל אחת מ -8 קערות המרק. כף על 1 כוס תערובת טלה על כל מנה. מעל כל מנה 1 כף כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק

מרכיבים

439(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)חומוס (שעועית חומוס), סחוטחומוס (שעועית חומוס), סחוט411(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפותעגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות822(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)מרק עוף נטול שומן ופחות נתרןמרק עוף נטול שומן ופחות נתרן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זנגביל טרי טחוןזנגביל טרי טחון2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname21 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.כמון טחוןכמון טחון01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד567(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)בשר תבשיל טלה, חתוך וחותך לקוביות בגודל 1 אינץבשר תבשיל טלה, חתוך וחותך לקוביות בגודל 1 אינץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצ'אטני מנגוצ'אטני מנגו3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץבצל קצוץ227(השתמשנו בסגנון ביתי חמאתי באיידהואן)אטריות מקל אורז רחב (bánh pho)אטריות מקל אורז רחב (bánh pho)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

ההודי עובד ממש טוב עם גרונר וולטלינר, ריזלינג ורוזתי נוצצת. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. שמורת לורנץ החמישי המקסימה גרונר ולטלינר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
לורנץ החמישי שמורת מקסים גרונר ולטלינר
לורנץ החמישי שמורת מקסים גרונר ולטלינר
ניחוחות של תפוחים בשלים וחריפות וולטלינר טיפוסית מתחתנים כדי ליצור זר פירות מרתק. על החיך, היין הוא רך ועסיסי, נתמך על ידי חומציות פירות בסדר. הרמוני מאוד, המאפשר שתייה חלקה לחלוטין. פשוט מקסים!