זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו קבב סלמון חריף, קבב סלמון בגריל, ו שרימפס מתובל שום, פלפל קבב אננס (מתכונים דומים).
הוראות
1
יוצקים רוטב משולב ותבלינים על דגים בצלחת רדודה; מערבבים פרווה שווה. מקררים 15 דקות. להשרות.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
גריל חום לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
3
הסר דגים מן המרינדה; להשליך מרינדה. חוט דגים, בצל ופלפלים לסירוגין על שיפודים 4.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
(תערובת תבלינים קובנית)
4
גריל 8 עד 10 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג וירקות הם פריך במכרז, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין שרדונה הנהר הרוסי של יקב לגונה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.