קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות80
מגזין

קורנביף וכרוב של קמפבל

קורנביף וכרוב של קמפבל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את קורנביף והכרוב של קמפבל. מתכון זה מכין 12 מנות עם 383 קלוריות, 37 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -8 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מושלם עבור יום פטריק הקדוש. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 3 שעות ו -20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי האוכל האירופי. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם גזר, ציר בקר, כרוב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף מרהיב של 96%. נסו קורנביף וכרוב, קורנביף וכרוב, ו ניו יורק קורנביף וכרוב (מתכונים דומים).

הוראות

1
שופכים את תכולת חבילת התבלינים למסנן הקפה. קושרים עם המיתר ליצירת צרור.
מרכיבים שתצטרך
קפהקפה
2
מניחים את הבשר לתוך סיר רוטב 6 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
יוצקים את הבירה ואת מרק.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
בירהבירה
4
הוסף צרור תבלינים.
5
מחממים על אש בינונית-גבוהה לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה. מכסים ומבשלים במשך 2 שעות ו -15 דקות.
6
מוסיפים את הבצל, תפוחי האדמה והגזר לסיר הרוטב. מכסים ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזרגזר
בצלבצל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
7
מוסיפים את הכרוב. מכסים ומבשלים 15 דקות או עד שהבקר והירקות רכים במזלג.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
כרובכרוב
בקרבקר
8
הסר וזורק את צרור התבלינים.

ציוד