קייג'ון מק וגבינה
קייג'ון מק וגבינה יכול להיות רק קריאולי מתכון שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.77 דולר למנה. מנה אחת מכילה 861 קלוריות, 39 גרם חלבון, ו 43 גרם שומן. לכו לחנות ואספו נקניקיית אנדוי, תערובת תבלינים של קייג'ון, מלח כשר ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מתכון זה מן האוכלרשת יש 7 אוהדים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 82%. ציון זה הוא סופר. נסו מק וגבינה טבעוניים, המקרוני והגבינה הטבעונית הטובה ביותר, ו שלושה מק גבינה-מקרוני וגבינה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה, בערך 1 דקה פחות מאשר התווית מכוונת. שמרו 1 כוס ממי הבישול ואז מרוקנים את הפסטה. בינתיים, שלבו את שמן הזית והנקניק במחבת גדולה על אש גבוהה ובשלו תוך כדי ערבוב עד שהנקניק מתחיל להשחים, כ -2 דקות. מערבבים פנימה את הבצל הירוק והפלפל ומבשלים עד שהירקות מעט רכים, כ -3 דקות נוספות.
מוסיפים את תבלין הקאג ' ון והקמח ומבשלים תוך ערבוב 2 דקות נוספות. מקציפים בהדרגה את החלב וממשיכים להקציף עד שהרוטב סמיך וחלק, כ -5 דקות נוספות.
מוסיפים למחבת את הפסטה, הגבינה ומי הבישול השמורים. מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשל, משליך למעייל הפסטה ברוטב ולהמיס את הגבינה, על 1 דקה.