קינוח ירח שוקולד
קינוח ירח שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל של 1035 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. ראש לחנות ולקחת שוקולד מריר, בתוספת 3 כפות שמנת כבדה, דובדבנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. נסו עוגות ירח שוקולד-שיבולת שועל, מבשלים פודינג שוקולד ירח, ו עוגות ירח שוקולד שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
להכנת הקינוח: קינוח זה הוכן באמצעות כוסות חרוט הנייר שנמצאות לעתים קרובות במתקן מים. חרוט הנייר היה 3 1/2 אינץ 'גבוה עם 2 1/2 אינץ' קוטר הפתיחה. אתה יכול להשתמש בכל עובש שאתה אוהב. אם אתה משתמש בקונוסי הנייר, הנח אותם בצד הצבע כלפי מטה בתוך כוסות קטנות כדי להקל על מילוים. השתמש בסכין משוננת כדי לפרוס את עוגת הלירה לשכבות עבות בגודל 1/2 אינץ'. השתמש בחותך עגול כדי לחתוך סיבובי עוגה בקוטר זהה לתבנית החרוט.
יוצקים את השמנת הכבדה לקערת ערבוב בגודל בינוני ומקציפים לפסגות רכות עם מערבל חשמלי המוגדר במהירות בינונית. בשלב זה, קצפת יש נפח ביותר. אם תגזימו את השמנת, תאבדו נפח והמוס לא יהיה קליל ואוורירי כמו שצריך. אם אתם משתמשים באלכוהול בטעם פירות, קפלו אותו פנימה בעזרת מרית גומי, והקפידו לא לנפח את השמנת. שופכים בזהירות את השוקולד המומס החם לתערובת. אם השוקולד חם מדי, הוא ימיס את הקצפת. אם הוא קריר מדי, השוקולד יתפוס (יתקשה) במגע עם התערובת הקרירה יותר ויהיו לכם חתיכות שוקולד במוס שלכם. השתמש במרית גומי כדי לקפל בעדינות את השוקולד עד להטמעה מלאה. מוס השוקולד צריך להיות באותו צבע לכל אורכו, ללא פסים.
מניחים את מוס השוקולד בשקית מאפה גדולה (ללא קצה). זרוק כמה דובדבנים לקצה כל חרוט נייר. מכניסים את מוס השוקולד לקונוס כך שהוא יהיה בערך 1/4 אינץ ' מלמעלה. סגור כל קונוס עם 1 עוגה עגולה, בעדינות לחיצה על העוגה עגול לתוך מוס. הפוך את החרוט והניח אותו על נייר אפייה מרופד בנייר אפייה.
מניחים את הקינוחים במקפיא למשך 2 שעות. להכנת קישוטי השוקולד: השתמשו במרית קיזוז קטנה כדי למרוח מעט שוקולד מחוסם על תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה. שמור על עובי השוקולד אחיד ככל האפשר, בעובי של כ -1 / 8 אינץ'. השתמש בסכין קילוף חדה כדי לחתוך כמה משולשי שוקולד ארוכים שאורכם כ -15 אינץ 'עם בסיס 1 1/2 אינץ'.
חותכים 1 משולש לכל קינוח שאתה מכין. כשהשוקולד התייצב מעט, הניחו אותו בתוך צינור עגול גדול או דלי. הכנתי את צינור האלומיניום שלי מהבהב שהקלטתי לקוטר של 15 אינץ'.
מניחים את משולשי השוקולד בתוך הצינור ונותנים לשוקולד להתייצב. כאשר מוגדר, להסיר את אצטט מן הצינור. קלף את נייר הקלף ופרק את המשולשים המעוקלים. יצירה זו יוצרת את הירח לכל קינוח.
מגלגלים פיסת נייר קלף לצינור בקוטר 2 אינץ'. ממלאים את הצינור עם שוקולד. ואז להפוך אותו ולתת עודף שוקולד לזרום בחזרה לתוך הקערה. ספין את צינור בזמן הפוך כדי להבטיח את בתוך הוא לחלוטין ובאופן שווה מכוסה. אפשר לזה להגדיר עד המשרד.
הסר את נייר הקלף. השתמש בסכין משוננת חמה כדי לפרוס את הצינור לפרוסות ברוחב 1 1/2 אינץ'.
מניחים תערובת של 50 אחוז חמאת קקאו ו -50 אחוז שוקולד בסיר.
מחממים אותו עד חם. ודא שאין גושים.
העבירו תערובת זו למיכל מרסס הצבע. ריססו את הקינוח בתערובת זו כדי לתת לו מרקם, צבע וניגודיות. השתמש במרית אופסט כדי להעביר את הקינוח הקפוא לבסיס ירח השוקולד. ממלאים בקבוק סחיטה ברוטב פטל וממלאים את כוס רוטב השוקולד.
מקורות: מדחום לייזר מרסס צבע: חנות לציוד אמנות