קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות10
ציון בריאות9
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח ירח שוקולד

קינוח ירח שוקולד
קינוח ירח שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 61 גרם שומן, ובסך הכל של 1035 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 21% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. ראש לחנות ולקחת שוקולד מריר, בתוספת 3 כפות שמנת כבדה, דובדבנים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מהכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות ו -30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כפית של 44%. הציון הזה די טוב. נסו עוגות ירח שוקולד-שיבולת שועל, מבשלים פודינג שוקולד ירח, ו עוגות ירח שוקולד שיבולת שועל (מתכונים דומים).

הוראות

1
להכנת הקינוח: קינוח זה הוכן באמצעות כוסות חרוט הנייר שנמצאות לעתים קרובות במתקן מים. חרוט הנייר היה 3 1/2 אינץ 'גבוה עם 2 1/2 אינץ' קוטר הפתיחה. אתה יכול להשתמש בכל עובש שאתה אוהב. אם אתה משתמש בקונוסי הנייר, הנח אותם בצד הצבע כלפי מטה בתוך כוסות קטנות כדי להקל על מילוים. השתמש בסכין משוננת כדי לפרוס את עוגת הלירה לשכבות עבות בגודל 1/2 אינץ'. השתמש בחותך עגול כדי לחתוך סיבובי עוגה בקוטר זהה לתבנית החרוט.
מרכיבים שתצטרך
עוגה יבשהעוגה יבשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
2
יוצקים את השמנת הכבדה לקערת ערבוב בגודל בינוני ומקציפים לפסגות רכות עם מערבל חשמלי המוגדר במהירות בינונית. בשלב זה, קצפת יש נפח ביותר. אם תגזימו את השמנת, תאבדו נפח והמוס לא יהיה קליל ואוורירי כמו שצריך. אם אתם משתמשים באלכוהול בטעם פירות, קפלו אותו פנימה בעזרת מרית גומי, והקפידו לא לנפח את השמנת. שופכים בזהירות את השוקולד המומס החם לתערובת. אם השוקולד חם מדי, הוא ימיס את הקצפת. אם הוא קריר מדי, השוקולד יתפוס (יתקשה) במגע עם התערובת הקרירה יותר ויהיו לכם חתיכות שוקולד במוס שלכם. השתמש במרית גומי כדי לקפל בעדינות את השוקולד עד להטמעה מלאה. מוס השוקולד צריך להיות באותו צבע לכל אורכו, ללא פסים.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
אלכוהולאלכוהול
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכרבערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
מניחים את מוס השוקולד בשקית מאפה גדולה (ללא קצה). זרוק כמה דובדבנים לקצה כל חרוט נייר. מכניסים את מוס השוקולד לקונוס כך שהוא יהיה בערך 1/4 אינץ ' מלמעלה. סגור כל קונוס עם 1 עוגה עגולה, בעדינות לחיצה על העוגה עגול לתוך מוס. הפוך את החרוט והניח אותו על נייר אפייה מרופד בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
4
מניחים את הקינוחים במקפיא למשך 2 שעות. להכנת קישוטי השוקולד: השתמשו במרית קיזוז קטנה כדי למרוח מעט שוקולד מחוסם על תבנית אפייה מכוסה בנייר אפייה. שמור על עובי השוקולד אחיד ככל האפשר, בעובי של כ -1 / 8 אינץ'. השתמש בסכין קילוף חדה כדי לחתוך כמה משולשי שוקולד ארוכים שאורכם כ -15 אינץ 'עם בסיס 1 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
מרית אופסטמרית אופסט
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
חותכים 1 משולש לכל קינוח שאתה מכין. כשהשוקולד התייצב מעט, הניחו אותו בתוך צינור עגול גדול או דלי. הכנתי את צינור האלומיניום שלי מהבהב שהקלטתי לקוטר של 15 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6
מניחים את משולשי השוקולד בתוך הצינור ונותנים לשוקולד להתייצב. כאשר מוגדר, להסיר את אצטט מן הצינור. קלף את נייר הקלף ופרק את המשולשים המעוקלים. יצירה זו יוצרת את הירח לכל קינוח.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
1
מגלגלים פיסת נייר קלף לצינור בקוטר 2 אינץ'. ממלאים את הצינור עם שוקולד. ואז להפוך אותו ולתת עודף שוקולד לזרום בחזרה לתוך הקערה. ספין את צינור בזמן הפוך כדי להבטיח את בתוך הוא לחלוטין ובאופן שווה מכוסה. אפשר לזה להגדיר עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
הסר את נייר הקלף. השתמש בסכין משוננת חמה כדי לפרוס את הצינור לפרוסות ברוחב 1 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
1
מניחים תערובת של 50 אחוז חמאת קקאו ו -50 אחוז שוקולד בסיר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מחממים אותו עד חם. ודא שאין גושים.
3
העבירו תערובת זו למיכל מרסס הצבע. ריססו את הקינוח בתערובת זו כדי לתת לו מרקם, צבע וניגודיות. השתמש במרית אופסט כדי להעביר את הקינוח הקפוא לבסיס ירח השוקולד. ממלאים בקבוק סחיטה ברוטב פטל וממלאים את כוס רוטב השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גסעוגיות חמאת בוטנים, קצוצות גס
רוטב פטלרוטב פטל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
4
מקורות: מדחום לייזר מרסס צבע: חנות לציוד אמנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום