תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קינוח פסילברי. מנה אחת מכילה 1305 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 90 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך מים חמים, אבקת ג'לטין, שמנת כבדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו קינוח ללא שם, קינוח תפוחים, ו קינוח בייגלה (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת ערבוב, לנצח את החלבונים ביצה ומלח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד הביצים הם מקציפים. בסיר קטן, לשלב את הסוכר והמים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מגיעה 245 מעלות F. לא להרתיח. להגדיל את המהירות על מערבל חשמלי גבוה בהדרגה להוסיף את הסוכר נמס, להכות את חלבוני הביצה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. ממיסים את הג ' לטין ב 2 כפות מים חמים ומערבבים עם רסק פטל. בעדינות לקפל לתוך תערובת לבן ביצה. לבסוף, לקפל את הקצפת. שמור בקירור בעת ביצוע מוס פירות התשוקה.
מרכיבים שתצטרך
מחית פטל
פסיפלורה
לימון גומי
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
(U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
מיונז, לכריכה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בקערת ערבוב, לנצח את החלבונים ביצה ומלח עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד הביצים הם מקציפים. בסיר קטן, לשלב את הסוכר והמים ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התערובת מגיעה 245 מעלות F. לא להרתיח. להגדיל את המהירות על מערבל חשמלי גבוה בהדרגה להוסיף את הסוכר נמס, להכות את חלבוני הביצה עד שהם יוצרים פסגות נוקשות. ממיסים את הג ' לטין ב 2 כפות מים חמים ומערבבים עם פירה פסיפלורה. בעדינות לקפל לתוך תערובת לבן ביצה. לבסוף, לקפל את הקצפת. שמור בקירור עד מוכן להרכבה.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורה
לימון גומי
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
(U-12) שרימפס
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
בערך 1.5 אונקיות (43 גרם) סוכר
מיונז, לכריכה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
חותכים את עוגת ספוג בשכבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עוגת ספוג
4
חותכים את השכבות באמצעות חותך ביסקוויט, קוטר זהה עובש העוגה שלך או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מניחים שכבה לתוך הבסיס של עובש או ramekins.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
יוצקים את מוס פטל על עוגת ספוג במקרר לפחות 1 שעה. לאחר שנקבע, העליון עם מוס פירות תשוקה להכניס למקרר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורה
עוגת ספוג
חבילה אחת (19.6 אונקיות) עוגת שכבות וניל קפואה
7
הסר מהתבניות.
8
על צלחות קינוח מקורר, לארגן כל עוגה במרכז הצלחת לטפטף עם קולי, אם באמצעות.
9
מקשטים עם שוקולד נמס, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
3 (1.4 אונקיות) חטיפי שוקולד חלב-טופי, כגון הית' או סקור, קצוצים דק