קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות15
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםאביב
מגזין

קינוח ריבס תות שדה מרנג

קינוח ריבס תות שדה מרנג
צריך קינוח צמחוני? קינוח ריבס תות יכול להיות מתכון סופר לנסות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 257 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לכם חמאה, קמח, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 6 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-55 דקות. נסו קינוח ריבס מרנג, קינוח ריבס מרנג, ו עוגת מרנג תות-ריבס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לטאטא יחד 2 כוסות קמח 2 כפות סוכר בקערה; להשתמש חותך מאפה לחתוך את החמאה לתערובת הקמח עד התערובת דומה פירורים גסים. לחץ על הקרום לתחתית ולמעלה את הצדדים של צלחת אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
קרוםקרום
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
חותך מאפיםחותך מאפים
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
3
אופים את הקרום בתנור שחומם מראש עד השחמה קלה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
מערבבים יחד 2 כוסות סוכר, 1/3 כוס קמח, מלח, חלמונים, ושמנת בקערה גדולה עד בשילוב היטב; מערבבים את ריבס ותותים.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
חלמון ביצהחלמון ביצה
ריבסריבס
קרםקרם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים את המילוי לתוך הקרום האפוי.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
6
לחזור לתנור, ואופים עד המילוי מוגדר, 50 עד 60 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בינתיים, במקום חלבוני ביצה וקרם של אבנית בקערת ערבוב גדולה, והכה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית גבוהה עד שהלבנים יוצרים פסגות רכות; בהדרגה להכות 3/4 כוס סוכר עד שהתערובת יוצרת מבריק, פסגות נוקשות; להכות בתמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
קרם טרטרקרם טרטר
תמצית ונילתמצית וניל
חלבוניםחלבונים
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערת ערבובקערת ערבוב
8
הסר את הקינוח מהתנור, ומעל עם מרנג, מתערבל והרמת המרית שלך לעשות פסגות דקורטיביות ומערבולות. חזור לתנור ואפה עד שהקצפת תהיה בצבע חום זהוב חיוור, כ-15 דקות נוספות. לקרר את העוגה לטמפרטורת החדר, ואז צמרמורת לשרת.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מריתמרית