קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קיש לוריין

קיש לוריין
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר,אז נסו קיש לוריין. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.27 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 477 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, שמנת כפולה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: קיש לוריין, קיש לוריין, ו קיש לוריין.

הוראות

1
למאפה הכניסו את הקמח, החמאה, החלמון ו -4 כפיות מים קרים למעבד מזון. באמצעות כפתור הדופק, התהליך עד שהתערובת נקשרת. עצה את המאפה על משטח מקומח קלות, לאסוף לתוך כדור חלק, ואז להתגלגל דק ככל שתוכל. קו 23 איקס 2.5 סנטימטר רופף תחתית, פח פלאן מחורץ, הקלת המאפה לתוך הבסיס. חתוך את קצוות המאפה במספריים (שמור כל קישוטים) כך שהוא יושב מעט מעל הפח (אם הוא מתכווץ, הוא לא אמור לרדת כעת מתחת לגובה הפח). לחץ על המאפה לתוך החלילים, דוקר קלות את הבסיס במזלג, ואז צונן במשך 10 דקות. מכניסים נייר אפייה לתנור ומחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס / מאוורר 180 מעלות צלזיוס / גז 6.שלב 2: מרפדים את מארז המאפה בנייר כסף, הצד המבריק כלפי מטה, ממלאים בשעועית יבשה ואופים על הסדין החם למשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
חבילת אינסטנט תערובת פודינג שוקולד ללא סוכרחבילת אינסטנט תערובת פודינג שוקולד ללא סוכר
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
מספריים מטבחמספריים מטבח
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מוציאים נייר כסף ושעועית ואופים 4-5 דקות נוספות עד שהמאפה מזהיב חיוור. אם אתה מבחין חורים קטנים או סדקים, תיקון עם קישוטים מאפה. אתה יכול לעשות עד לנקודה זו יום קדימה.שלב 3: בזמן שהמאפה מתבשל מכינים את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
מחממים מחבת קטנה, טיפ ב לארדונים ומטגנים במשך כמה דקות.
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
4
מסננים את כל הנוזל שיוצא, ואז ממשיכים לבשל עד שהגרדונים פשוט מתחילים לצבוע, אך אינם פריכים.
5
מוציאים ומסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
חותכים שלושה רבעים מהגבינה לקוביות קטנות ומגרדים דק את השאר. מפזרים את קוביות הגבינה והלרדונים המטוגנים מעל תחתית מארז המאפה.שלב 4: בעזרת כף מקציפים את קרם פראשה כדי להרפות אותו ואז מקציפים לאט את הקרם הכפול.
מרכיבים שתצטרך
קרם כפולקרם כפול
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
7
מערבבים פנימה את הביצים הטרופות. מתבלים (לא צריך הרבה מלח) ומוסיפים אגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
8
יוצקים שלושה רבעים מהמילוי למארז המאפה.שלב 5: משוך למחצה את מדף התנור והניח את תבנית הפלאן על תבנית האפייה. שופכים במהירות את שארית המילוי למארז המאפה - מקבלים אותו ישר למעלה בדרך זו. מפזרים את הגבינה המגורדת מעל החלק העליון ואז דוחפים בזהירות את המדף חזרה לתנור. מנמיכים את התנור ל -190 מעלות / מאוורר 170 מעלות / גז
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
9
אופים כ-25 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב ורך (המרכז לא אמור להרגיש יציב מדי).
ציוד שתשתמש בו
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
10
תן לקיש להסתפק 4-5 דקות, ואז הסר מהפח.
11
מגישים טרי אפוי, אם כי זה גם קר טוב.