קיש לוריין
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני ארוחות בוקר,אז נסו קיש לוריין. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.27 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 11 גרם חלבון, 40 גרם שומן, ובסך הכל של 477 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו אגוז מוסקט, שמנת כפולה, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 29%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: קיש לוריין, קיש לוריין, ו קיש לוריין.
הוראות
למאפה הכניסו את הקמח, החמאה, החלמון ו -4 כפיות מים קרים למעבד מזון. באמצעות כפתור הדופק, התהליך עד שהתערובת נקשרת. עצה את המאפה על משטח מקומח קלות, לאסוף לתוך כדור חלק, ואז להתגלגל דק ככל שתוכל. קו 23 איקס 2.5 סנטימטר רופף תחתית, פח פלאן מחורץ, הקלת המאפה לתוך הבסיס. חתוך את קצוות המאפה במספריים (שמור כל קישוטים) כך שהוא יושב מעט מעל הפח (אם הוא מתכווץ, הוא לא אמור לרדת כעת מתחת לגובה הפח). לחץ על המאפה לתוך החלילים, דוקר קלות את הבסיס במזלג, ואז צונן במשך 10 דקות. מכניסים נייר אפייה לתנור ומחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס / מאוורר 180 מעלות צלזיוס / גז 6.שלב 2: מרפדים את מארז המאפה בנייר כסף, הצד המבריק כלפי מטה, ממלאים בשעועית יבשה ואופים על הסדין החם למשך 15 דקות.
מוציאים נייר כסף ושעועית ואופים 4-5 דקות נוספות עד שהמאפה מזהיב חיוור. אם אתה מבחין חורים קטנים או סדקים, תיקון עם קישוטים מאפה. אתה יכול לעשות עד לנקודה זו יום קדימה.שלב 3: בזמן שהמאפה מתבשל מכינים את המילוי.
מחממים מחבת קטנה, טיפ ב לארדונים ומטגנים במשך כמה דקות.
מסננים את כל הנוזל שיוצא, ואז ממשיכים לבשל עד שהגרדונים פשוט מתחילים לצבוע, אך אינם פריכים.
מוציאים ומסננים על מגבות נייר.
חותכים שלושה רבעים מהגבינה לקוביות קטנות ומגרדים דק את השאר. מפזרים את קוביות הגבינה והלרדונים המטוגנים מעל תחתית מארז המאפה.שלב 4: בעזרת כף מקציפים את קרם פראשה כדי להרפות אותו ואז מקציפים לאט את הקרם הכפול.
מערבבים פנימה את הביצים הטרופות. מתבלים (לא צריך הרבה מלח) ומוסיפים אגוז מוסקט.
יוצקים שלושה רבעים מהמילוי למארז המאפה.שלב 5: משוך למחצה את מדף התנור והניח את תבנית הפלאן על תבנית האפייה. שופכים במהירות את שארית המילוי למארז המאפה - מקבלים אותו ישר למעלה בדרך זו. מפזרים את הגבינה המגורדת מעל החלק העליון ואז דוחפים בזהירות את המדף חזרה לתנור. מנמיכים את התנור ל -190 מעלות / מאוורר 170 מעלות / גז
אופים כ-25 דקות, או עד לקבלת גוון זהוב ורך (המרכז לא אמור להרגיש יציב מדי).
תן לקיש להסתפק 4-5 דקות, ואז הסר מהפח.
מגישים טרי אפוי, אם כי זה גם קר טוב.