קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות14
ציון בריאות7
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קישואים פומודורי גרטינאטי (גרטן קישואים ועגבניות)

קישואים פומודורי גרטינאטי (גרטן קישואים ועגבניות)
קישואים פומודורי גרטינאטי (גרטן קישואים ועגבניות) עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים שלך. ואינו מכיל גלוטן, מתכון ראשוני משרת 14 . מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 3 גרם חלבון, 5 גרם שומן, ובסך הכל של 65 קלוריות. אם יש לכם בזיליקום, שמן זית, גבינת מוצרלה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -76 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 56%, המנה הזו מוצקה. נסו קישואים פומודורי גרטינאטי (גרטן קישואים ועגבניות), גרטן קישואים-עגבניות, ו גרטן עגבניות-קישואים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). העבר את מתלה התנור לשליש העליון של התנור.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על אש בינונית, ומורחים את פרוסות הקישואים למחבת בשכבה אחת. אם הם לא מתאימים, בישלו אותם בקבוצות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קישואיםקישואים
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מפזרים חתיכות שום מעל הקישואים, ומבשלים עד שהקישואים מזהיבים משני הצדדים, כ -8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
שוםשום
4
מסירים מהאש.
5
מסדרים את פרוסות הקישואים בתבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 12 אינץ', לסירוגין עם פרוסות גבינת מוצרלה ועגבנייה, כך שהפרוסות חופפות זו את זו בתבנית שורה מסודרת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
קישואיםקישואים
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
6
מפזרים את גבינת הפרמזן והבזיליקום מעל המנה, ומתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
מלח ופלפלמלח ופלפל
באזיל!באזיל!
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה ומשחימה והתבשיל מבעבע, בערך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור