קל תירס Tamales נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. אם יש לכם גרעיני תירס, קליפות תירס, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. וזה די גרוע. מתכונים דומים: תירס ירוק Tamales, Tamales עוף ותירס משך, ו טמל תירס ירוק של אל צ'ולו.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבודה בקבוצות, מוסיפים את גרעיני התירס לבלנדר או מעבד מזון ומחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גרעינים תירס
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
בלנדר
3
בקערה של מיקסר חשמלי, שמנת החמאה והסוכר עד חיוור.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קרם
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
קערה
4
מוסיפים את הביצה, המלח ואבקת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
מלח
ביצה
5
מערבבים לשלב.
6
מוסיפים את הקמח ואת תירס מחית ומערבבים עד מעורבב ויוצר בצק חלק רופף.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
תירס
7
שים קליפת תירס לאורך מולך עם הצד הרחב הקרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
תירס
8
מורחים 3 כפות של הבצק על כל החצי התחתון (הצד הרחב) של קליפת התירס, ומותירים על גבול רחב 1 אינץ ' בצד שמאל וימין. להרים את 2 הצדדים הארוכים של קליפת התירס ולהביא אותם יחד.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
בצק
תירס
9
מגלגלים את שני הצדדים של קליפות התירס באותו כיוון על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
קליפות תירס
גלול
10
חזור עם שאריות קליפות תירס ובצק. סדר את tamales, צד התפר למטה, בתוך ספינת קיטור ולהוסיף 1/2 אינץ ' של מים. מכסים במכסה הדוק, מביאים לרתיחה ואדים במשך 1 שעה, מוסיפים מים נוספים, לפי הצורך כדי לשמור על 1/2 אינץ ' של מים במחבת.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. סנדי סנפורד ובנדיקט פינו נואר עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 65 דולר לבקבוק.