קליפת מנטה
קליפת מנטה דורשת בערך 1 שעה ו 18 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 3076 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 130 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %0 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קליפת מנטה, קליפת מנטה, ו קליפת מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מכסים גיליון עוגיות בנייר שעווה, נייר אלומיניום או נייר קלף בישול.
מניחים ציפוי ממתקים במדידת מיקרוגל 8 כוסות או תבשיל מיקרוגל 2 ליטר. מיקרוגל נחשף על גבוה 2 עד 3 דקות, ערבוב כל 30 שניות, עד כמעט נמס. מערבבים עד חלקה.
מניחים סוכריות מנטה בשקית ניילון כבדה; למחוץ עם סיכה מתגלגלת או תחתית של סיר כבד קטן.
יוצקים סוכריות כתושות לתוך מסננת תיל. שייק מסננת על ציפוי מותך עד שכל חתיכות הממתקים הזעירות ביותר נופלות לתוך הציפוי; שמורות את חתיכות הממתקים הגדולות יותר. מערבבים ציפוי לערבב באופן שווה.
מורחים ציפוי באופן שווה על גיליון עוגיות.
מפזרים באופן שווה עם חתיכות ממתקים שנותרו.
בואו לעמוד על 1 שעה או עד מגניב מוקשה. לשבור לחתיכות. קליפת שוקולד מנטה: ציפוי ממתק בטעם שוקולד לציפוי וניל.
חום 1/2 כוס שבבי שוקולד למחצה או שבבי אפייה לבנים ו 1 כפית קיצור עד מומס.
טפטוף מעל קליפת מנטה לפני מתן 1 שעה.