קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות24
מגזין

קסדייה חסילונים

קסדייה חסילונים
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. שרימפס וקסדייה צ'וריסו, קסאדייה חסילוני סקמפי, ו שרימפס & Jalapeno Quesadilla דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
להשרות את השרימפס: לזרוק את השרימפס בקערה קטנה עם 1/4 כפית אבקת צ 'יפוטלה או אבקת צ' ילה, קמצוץ של מלח, קמצוץ של פלפל, וכף של לימון או מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
בואו לשבת במשך 10 דקות. ואז לנקז את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
3
מבשלים את השרימפס: 
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מחממים כמה כפיות שמן זית במחבת יחסית ללא מקל (מחבת ברזל יצוק עובד היטב עבור זה) על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
5
מוסיפים את השרימפס ומבשלים חצי דקה בכל צד, ומסירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
השרימפס לא צריך להיות מבושל לחלוטין דרך; הם ימשיכו לבשל במהלך השלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
7
לחמם את טורטיות: למחוק את המחבת עם מגבות נייר. 
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
8
מוסיפים כמות קטנה של שמן זית (כ 1/2 כפית, אתה יכול להשתמש גם חמאה) ולחמם את המחבת על בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
9
מניחים טורטייה קמח אחד על המחבת. תהפוך את הטורטייה כמה פעמים, 10 שניות בין הטלות. כיסי אוויר צריכים להתחיל להיווצר בתוך טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
10
הסר את הטורטייה וחזור עם הטורטייה השנייה. השאר את הטורטייה השנייה במחבת ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
11
בנה את הקסדייה: 
12
מפזרים את הטורטייה עם הגבינה המגורדת. להפיץ את השרימפס על גבי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
13
מוסיפים בצל וכוסברה קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
14
שים את הטורטייה השנייה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
15
הפוך את הקסדייה מעל כאשר הטורטייה התחתונה קלוי יפה והגבינה החלה להמס.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
16
הסר את הקסדייה מהמחבת כאשר טורטייה התחתונה עכשיו יש קלוי מספיק.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
17
אתה יכול גם להשתמש רק טורטייה אחת במקום שתיים, ולקפל את טורטייה על עצמו כמו חביתה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
18
חותכים את הקסדייה למשולשים: 
19
חותכים כמו עוגה לשש חתיכות (גלגל פיצה עובד היטב עבור זה).
20
מניחים על צלחת הגשה.
21
מגישים עם פרוסות אבוקדו ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדופרוסות אבוקדו
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
22
מקשטים בכוסברה טרייה קצוצה. לסחוט קצת מיץ ליים על הכל.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף

מרכיבים

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

Quesadilla עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."