זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. שרימפס וקסדייה צ'וריסו, קסאדייה חסילוני סקמפי, ו שרימפס & Jalapeno Quesadilla דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
להשרות את השרימפס: לזרוק את השרימפס בקערה קטנה עם 1/4 כפית אבקת צ 'יפוטלה או אבקת צ' ילה, קמצוץ של מלח, קמצוץ של פלפל, וכף של לימון או מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 שאלוט, מגורר או טחון
8 (U-12) שרימפס
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
2
בואו לשבת במשך 10 דקות. ואז לנקז את המיץ.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
3
מבשלים את השרימפס:
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מחממים כמה כפיות שמן זית במחבת יחסית ללא מקל (מחבת ברזל יצוק עובד היטב עבור זה) על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
5
מוסיפים את השרימפס ומבשלים חצי דקה בכל צד, ומסירים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
השרימפס לא צריך להיות מבושל לחלוטין דרך; הם ימשיכו לבשל במהלך השלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
7
לחמם את טורטיות: למחוק את המחבת עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס מנגו מחית
8
מוסיפים כמות קטנה של שמן זית (כ 1/2 כפית, אתה יכול להשתמש גם חמאה) ולחמם את המחבת על בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
9
מניחים טורטייה קמח אחד על המחבת. תהפוך את הטורטייה כמה פעמים, 10 שניות בין הטלות. כיסי אוויר צריכים להתחיל להיווצר בתוך טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
10
הסר את הטורטייה וחזור עם הטורטייה השנייה. השאר את הטורטייה השנייה במחבת ולהפחית את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
11
בנה את הקסדייה:
12
מפזרים את הטורטייה עם הגבינה המגורדת. להפיץ את השרימפס על גבי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
13
מוסיפים בצל וכוסברה קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
20 פרוסות זוקיני דקות
14
שים את הטורטייה השנייה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
15
הפוך את הקסדייה מעל כאשר הטורטייה התחתונה קלוי יפה והגבינה החלה להמס.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשה
16
הסר את הקסדייה מהמחבת כאשר טורטייה התחתונה עכשיו יש קלוי מספיק.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית
17
אתה יכול גם להשתמש רק טורטייה אחת במקום שתיים, ולקפל את טורטייה על עצמו כמו חביתה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
18
חותכים את הקסדייה למשולשים:
19
חותכים כמו עוגה לשש חתיכות (גלגל פיצה עובד היטב עבור זה).
20
מניחים על צלחת הגשה.
21
מגישים עם פרוסות אבוקדו ושמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות אבוקדו
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
22
מקשטים בכוסברה טרייה קצוצה. לסחוט קצת מיץ ליים על הכל.
Quesadilla עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.