קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

קסדייה עוף תפוח

קסדייה עוף תפוח
זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו גבינה בגריל תפוחים וברי עם רוטב טבילת תפוחים תות, בשר חזיר, תפוח וגבינה, ו גבינת בייקון-תפוח וצ'דר (מתכונים דומים).

הוראות

1
לחמם את טורטייה עד נפוח: 
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
2
מחממים מחבת גדולה על חום גבוה בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מניחים טורטייה אחת במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
להעיף אותו כמה פעמים עם מרית, ואז לתת לו לשבת במחבת חימום עד כיסי אוויר טופס וחלקים של טורטייה מתחילים להתנפח. הפוך אותו שוב.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
מניחים פרוסות גבינה על חצי טורטייה, לפחות 1/2 אינץ ' מקצה הטורטייה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
2
מוסיפים חתיכות עוף על גבי הגבינה. מקפלים את הטורטייה מעל כמו חביתה, ולחץ על טורטיה המקופלת עם המרית. מנמיכים את החום למדיום.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
3
בשלב זה, אם יש לך מספיק מקום במחבת שלך, אתה יכול להוסיף טורטייה שנייה למחבת להתחיל לחמם אותו.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מוסיפים פרוסות תפוח וסלסה, חתוכים למשולשים: כאשר הגבינה בתוך הקסדייה נמסה, מסירים את הקסדייה ללוח חיתוך. פתח אותו רחב שכבה על פרוסות תפוח וסלסה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
לשימור,לשימור,
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
מקפלים את הטורטייה בחזרה שוב, וחותכים אותו לשלושה משולשים, כאילו אתה חותך עוגה. (אתה לא צריך לחתוך את הקסדייה למשולשים, זה רק מקל על הילדים לאכול.)
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
6
חזור עם הטורטיות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

קווסאדילן בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא פסגת חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 40 דולר.
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
פסגת חץ וקשת ווילאמט עמק פינו נואר
ארומטי בעוז, יין זה משלב באומץ זוג ייחודי עמק וילאמט subappellations תחת פקק אחד. נוכחותו מורגשת מיד בצורה של ניחוח מונע בושם וחודר של שומר, תות, אניס מיובש. על החיך, פינו נואר הוא מוצק ומלא חיים,עם שפע של הערות אוכמניות בר.פיוזינג האלגנטיות של גבעות דנדי, השריר הגולמי של גבעות אולה-אמיטי, ואת הטבע כהה הפרי של כרם שיאה, יין זה מאפיין את הרוח של העמק. עם טאנינים מוצקים מעט בהירות בסיסית,הוא מלא, מאוזן, וראוי לומר פינו נואר. בציר 2018 המדהים חוגג איזון, מרקם, וצבע אינטנסיבי, ואת היין הזה מבטא בצורה מסודרת את כל האמור לעיל.