קערות דד המתכון יכולות לספק הכמיהה היהודית שלך על 3 שעות ו -35 דקות. מתאים ל-8 ומחירו 6 מנות.27 דולר למנה. מנה אחת מכילה 912 קלוריות, 69 גרם חלבון, ו 50 גרם שומן. אם יש לכם שמן צמחי, חמאה, רסק עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה יהיה להיט שלך חנוכה אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. הציון הזה מוצק. נסו פשוט איטי-סיר דד & לבבי דד טאקו, קערות קינואה צמחוניות (קערות בודהה), ו בריסקט (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טרי
3
עבור החזה: הביאו את הבקר לטמפרטורת החדר וייבשו.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4
מפזרים את החזה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
5
מחממים 3 כפות מהשמן על אש בינונית-גבוהה עד גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
6
מוסיפים את הבשר ומשחימים משני הצדדים ואז מוציאים.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מוסיפים 1 כף מהשמן ואז מוסיפים את השום, הסלרי, הגזר, הצ 'ילי, הבצל והג' ינג ' ר. מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צלעות חזיר או צלעות חזיר מעצם עצם)
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
8
מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים. לאחר מכן, הוסיפו את הציר, תמרי, מירין וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
תמרי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 כף גדושה פלפל לבן
9
מוסיפים את החזה ומכסים. מבשלים בתנור עד שהם רכים מאוד, 2 1/2 עד 3 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טרי
10
מוציאים את החזה מהרוטב. מחית את הרוטב להחלקה במעבד מזון או בעזרת בלנדר טבילה, אם תרצה בכך. פורסים את החזה ומוסיפים חזרה לרוטב. מצננים ומאחסנים לארוחה מקדימה. מחממים מחדש על אש בינונית תוך ערבוב עדין.
מרכיבים שתצטרך
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
(כגון ביסקוויטים מארי)
11
לאורז: בלילה שאתה מגיש, מחממים את הציר והחמאה לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
12
מוסיפים את האורז ומערבבים. מתבלים במלח ומכסים, מנמיכים את האש לרתיחה, בינונית נמוכה. במעבד מזון דופקים את התרד והכוסברה לקצוץ דק. לאחר שהאורז התבשל 15 דקות, מערבבים פנימה את הכוסברה, התרד וגרידת הליים. מכסים ומבשלים עד שהאורז רך, כ -3 דקות. מוך עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
13
חותכים את הסיד המעוקל ל טריזים.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
14
ממלאים את הקערות באורז הירוק ויוצרים באר במרכז הקערה. ממלאים את הבקר, ומעליהם את המיץ מ טריז ליים, בצל ירוק, טפטוף שמן שומשום, שומשום וכמה טיפות רוטב חם.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
כוס אדמה קפוא, מופשר
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)