קציצות נקניקיות תוצרת בית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קציצות נקניק תוצרת בית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 284 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. אם יש לכם בייקון, פירורי לחם, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו קציצות נקניק מרווה תוצרת בית, קציצות נקניקיות עוף תוצרת בית עם זיתים ואורגנו, ו נקניקיית ארוחת בוקר אנגלית מיושנת (או קציצות נקניק) (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת קטנה, לבשל את הבייקון על חום בינוני עד שניתנו אך לא פריך, על 3 דקות.
מוסיפים 1 כף שמן צמחי ובצל, ומבשלים עד הבצלים רכים ומתחילים להפוך זהב בצבע, על 3 דקות יותר.
מוסיפים את השום הטחון ומבשלים עוד 1 דקה, או עד ריחני.
הסר את המחבת מהחום, ולהניח בצד.
בקערה בינונית, השתמש במזלג כדי לערבב יחד את פירורי הלחם, סוכר חום, טימין, פלפל קאיין, ומלח, ופלפל.
מוסיפים את חזיר הקרקע, חלמון ביצה, ותערובת בייקון ובצל לפירורי הלחם, ומערבבים בעדינות עם הידיים עד רק בשילוב. אל תערבבי יותר מדי. מחלקים את התערובת ל 8 מנות אפילו וליצור לקציצות, לחיצה על הזחה אגודל קטן באמצע כל כך שהם נשארים שטוחים כשהם מבשלים. במחבת סאוט גדולה, חום 1 כף שמן צמחי על חום בינוני גבוה.
מוסיף את הקציצות נקניק וחום משני הצדדים, על 2 דקות לכל צד.
מוסיפים כף מים ומכסים את המחבת במשך 3 דקות, או עד שהנקניקיה מבושלת במלואה.