קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

קציצות שוודית עם רוטב לינגוברי

קציצות שוודית עם רוטב לינגוברי
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים סקנדינביים, אז נסו קציצות שוודית עם רוטב לינגוברי. מנה אחת מכילה 541 קלוריות, 24 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. גשו לסופר וקנו בשר בקר טחון, בשר חזיר טחון, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ריבה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טביעת אצבע מלאה ריבה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. נסו קציצות שוודית עם רוטב לינגוברי או חמוציות, כדורי שעועית שוודית עם רוטב לינגוברי, ו קציצות שוודית עם רוטב מחבת דומדמניות אדומות (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה שלבו את פירורי הלחם והחלב; מערבבים בעזרת מזלג ומניחים לעמוד 5 דקות. שמים 3 כפות מהחמאה במחבת קטנה ונותנים לה להמיס על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
מוסיפים את השאלוט, השום והקימל; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
זרעי קימלזרעי קימל
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4
קולים עד לריכוך אך לא להשחמה, כ -2 דקות.
5
שים את בשר בקר טחון חזיר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6
מוסיפים את תערובת השאלוט המיוזעת, הביצה, הפטרוזיליה והשמיר; מתבלים במלח ופלפל. סוחטים את החלב מפירורי הלחם הספוגים, מוסיפים את הלחם לתערובת הבשר ומערבבים היטב בעזרת הידיים. צובטים בערך 1/2 כוס מתערובת הבשר ומגלגלים אותה בידיים הלחות כדי לעצב אותה לקציצה בגודל כדור קיו. המשיכו ליצור את הקציצות והניחו על מגש; צריך להיות בערך 20 קציצות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
אחוז שומןאחוז שומן
שמירשמיר
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
ממיסים 2 כפות מהחמאה במחבת גדולה על אש בינונית. כשהקצף מתחיל לשקוע, הוסיפו את הקציצות בקבוצות כדי שלא תצפו את התבנית.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
8
קולים את הקציצות עד להשחמה טובה מכל הצדדים, בערך 7 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
9
מוציאים את הקציצות לפלטה מרופדת במגבות נייר בסיום.
מרכיבים שתצטרך
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
10
זרוק את רוב השומן מהמחבת והחזיר אותו לאש.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
11
מוסיפים את כף החמאה שנותרה ומערבלים אותה לציפוי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
12
מפזרים פנימה את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ להמסה לשומן.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
13
יוצקים את מרק העוף ומערבבים בכף עץ כדי לשחרר את החלקים מתחתית המחבת. מבשלים ומערבבים עד שהנוזל מצטמצם ורוטב מתחיל להיווצר; מתבלים במלח ופלפל. מנמיכים את האש ומערבבים פנימה את השמנת החמוצה. מחזירים את הקציצות לרוטב ומערבבים פנימה 1/4 כוס ריבת הלינגוברי עד לאיחוד. מבשלים עד שהרוטב מסמיך מעט וקציצות הבשר מחוממות, בערך 15 עד 20 דקות. מתקלחים עם פטרוזיליה קצוצה ומעבירים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניותריבת אוכמניות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים6 עד 8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
14
מגישים את הקציצות השוודיות עם ריבת לינגוברי נוספת בצד.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניותריבת אוכמניות
1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר1 פרוסת לחם סנדוויץ', קלוי ומפורר