קרם ברול
קרם ברול אולי רק התוספת שאתה מחפש. מתכון ללא גלוטן וצמחוני זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 558 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 46 גרם שומן. אם יש לכם קרם כפול, חלמונים, תרמיל וניל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך סופר. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {קרם ברולה ערכת בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו ערמון ערמון ערמון ערמון (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים את התערובת לכד גדול ומניחים בצד בזמן שמכינים את התבנית.
מניחים 4 על 175 מ ל רמקינס במגש צלייה עמוק גדול ויוצקים מים חמים מהברז כך שהוא מגיע בערך 1 ס מ במעלה החלק החיצוני של הרמקינס.שלב 7: ממלאים את הרמקינס בתערובת השמנת ואז מניחים תבנית אפייה גדולה על גבי תבנית הצלייה ומשאירים פער קטן בקצה אחד כדי שהאדים יימלטו.שלב 8: מבשלים בתנור למשך 20 דקות (או עד שמתנדנדים מעט כשאתם מנערים אותם - אם אתם משתמשים ברמקינס עמוקים יותר זה עלול לקחת 30 דקות).שלב 9: מוציאים רמקינס מפח ומצננים על רשת.
מגישים תוך שעה כדי להבטיח שהקרום שלך עדיין קשה.