קרם של מרק ארטישוק II
קרם של מרק ארטישוק II נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 146 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח ופלפל, חמאה, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמו מרק במחיר סביר. . 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. , שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק ארטישוק ירושלמי וארטישוק ירושלמי, הקרם של מרק ארטישוק של מאסון-מכינים את המרק המיוחד הזה בבית, ו שמנת של מרק ארטישוק.
הוראות
באוניית קיטור או במסננת על מים רותחים, ארטישוק קיטור 45 דקות, עד מכרז.
בעוד ארטישוק הם מהביל, חמאה חום בסיר גדול מעל חום בינוני.
כרישה חתוכה בחמאה עד שקופה.
לגרד את הבשר מכל עלה ארטישוק ומקום במחבת עם הכרישה. לגרד את הקוצים לחנוק מן הלב של ארטישוק, קוצצים את הלב ומוסיפים לתערובת כרישה. חזור לחום בינוני ומערבבים לשלב.
יוצקים מרק וחום דרך. מערבבים לאט בחלב, אבל לא להרתיח. מתבלים במלח ופלפל.