קושימומחה
מוכן ב1 ש, 7 דק.
מנות4
ציון בריאות12
מגזין

ראנצ'רוס

ראנצ'רוס
הואבוס ראנצ'רוס נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 4 מנות. זה ארוחת הבוקר יש 324 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עגבניות, טורטיות תירס, גבינת קוטיה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -7 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מתכונים דומים: חואבוס ראנצ'רוס (ביצי ראנצ' רוס), ראנצ'רוס, ו ראנצ'רוס.

הוראות

1
מחממים ברזל יצוק גדול או מחבת כבדה אחרת על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
2
מוסיפים עגבניות שלמות ופלפל ג ' לפאו; מבשלים 13 דקות או עד להשחרה וחרוכה, הופכים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שלמותעגבניות שלמות
מלח טחוןמלח טחון
3
מוציאים מהתבנית; מצננים 10 דקות. לקלף ולזרוק עורות מעגבניות ופלפל. עגבניות ליבה; הסר גזע וזרעים מפלפל.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מלח טחוןמלח טחון
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
4
מניחים פלפל, עגבניות וכל מיצים בבלנדר; מעבדים 5 שניות או סתם עד שהתערובת שמנמנה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מלח טחוןמלח טחון
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
מחממים מחבת על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
6
להוסיף 1 כפית שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
7
מוסיפים 3/4 כוס בצל; מטגנים 6 דקות או עד להשחמה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8
להוסיף שום; ומטגנים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
9
מוסיפים תערובת עגבניות, ומבשלים 2 עד 5 דקות או עד מעט עבה. מערבבים מרק; מבשלים 7 עד 10 דקות או עד שהם סמיכים אך עדיין נשפכים בקלות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
10
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 1/8 כפית מלח. מכסים ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
11
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
12
מוסיפים 2 טורטיות תירס וכמה טיפות מים; מבשלים 1 דקה בכל צד או עד מחומם היטב. חזור על התהליך עם שאר הטורטיות. לעטוף בנייר כסף; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
1 כף תמצית וניל שקופה או מים1 כף תמצית וניל שקופה או מים
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
13
מחממים מחבת על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
14
להוסיף 1 כפית שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
15
מוסיפים 4 ביצים; מפזרים 1/8 כפית מלח. מכסים ומבשלים 2 עד 3 דקות או עד שהלבנים מוגדרים. מוציאים בזהירות מהתבנית; שמור על חום. חזור על ההליך עם הנותרים 1 כפית שמן, 4 ביצים, ו 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
16
מניחים טורטיה 1 על כל אחת מ -4 הצלחות; מעל כל טורטיה 2 ביצים ו -6 כפות סלסת עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
מפזרים כל מנה עם 1 כף בצל שנותר, 1 כף כוסברה וכ -2 כפות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
18
מגישים כל אחד עם 2 כפות שעועית מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנתשעועית מטוגנת

יין מומלץ: ריזלינג, ורוד נוצץ, פינו נואר

מקסיקני ניתן לזווג עם ריזלינג, נוצץ רוזויט, ו פינו נואר. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פון הזוכה זכיות ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
פון זכייה זכיות ריזלינג
פון זכייה זכיות ריזלינג
אם אתה אוהב את 2014-ואם לא, אנחנו צריכים לשלוח צד חיפוש עבור הלב שלך-תמצא את זה שמח, שמח, שמח. חזק יותר מ-14', הוא גם יבש ועשיר יותר. וזה כמו שצריך להיות; סכום המתיקות שהוא מכיל יעלה וירד עם מבנה היין של כל שנה, כי זה מה שעושים כורמים הגיוניים. האחרים פשוט הקימו נוסחה והיין "" מכיל-שי-גרם סוכר וזאט של זאט."לא זכיות ריזלינג. זה תמיד יהיה יבש בהתגרות ומתוק בהתגרות, כך שתמשיך לשנות את דעתך ("חכה, זה יין יבש, לא, זה יין מתוק, לא חכה, זה יין יבש שוב....") בעוד הבקבוק מתרוקן מהר יותר ממה שאתה יכול לדמיין.