קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

רביולי חתונה: קראפי

רביולי חתונה: קראפי
רביולי חתונה: קראפי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 20 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 615 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.27 דולר למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. חתונה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו קליפת תפוז, רום, גרידת לימון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 38%. מתכונים דומים: רביולי די קסטאן א טרוויזו (רביולי ערמונים ורדיצ'יו), רביולי סיבס מאיסקיה - - - רביולי כל ' איסיטנה, ו רביולי נפוליטנית - - - רביולי כל ' נפוליטנה.

הוראות

1
מכינים את בצק הפסטה לפי המתכון.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
2
משרים את הצימוקים ברום כדי להתייבש מחדש. בקערה גדולה מקציפים יחד את הביצים והסוכר עד שהחלמונים חיוורים.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
קני סוכריות מרוסקים נוספיםקני סוכריות מרוסקים נוספים
זנים של פטריותזנים של פטריות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
3
מוסיפים את הפונטינה, הפרמיגיאנו-רג ' יאנו, הצימוקים המיובשים ופירורי הלחם, מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
4
מוסיפים את זרעי ההדרים ומערבבים היטב ביד. הניחו בצד.
5
מרדדים את הפסטה להגדרה השנייה העבה ביותר על מכונת גלגול פסטה. בעזרת חותך ביסקוויטים או כוס מים חותכים מהבצק עיגולים בגודל 3 אינץ'. כפית כפות של המילוי על מרכז מחצית המעגלים ומעל כל מעגל מלא במעגל לא מלא, לחיצה על שחרור כל בועות אוויר לפני איטום הקצוות בקצות האצבעות הרטובות.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרובוטנים קלויים, קליפות הוסרו
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
6
הביאו לרתיחה 6 ליטר מים והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
7
בסיר קטן מחממים את החמאה על אש בינונית להמסה ומחממים אותה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
מבשלים את הקראפי במים הרותחים עד שהם רכים ומבושלים, כ -6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דקחטיפי ממתקים של שוקולד חלב-טופי, כמו הית' או סקור, קצוצים דק
9
מסננים את הפסטה והופכים לקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא1 כוס פטל, טרי או מופשר קפוא
10
מזלפים מעל את החמאה המומסת, מעל פרמיג 'אנו-רג' יאנו מגורד ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
11
תל 3 1/2 כוסות הקמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. יוצרים באר באמצע הקמח ומוסיפים את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג מקציפים יחד את הביצים והשמן ומתחילים לשלב את הקמח, החל מהשפה הפנימית של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
12
כשאתה מרחיב את הבאר, המשך לדחוף את הקמח למעלה מבסיס התל כדי לשמור על צורת הבאר. הבצק יתאחד כאשר מחצית מהקמח ישולב.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
13
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, בעזרת כפות הידיים. ברגע שיש לכם מסה מגובשת, הוציאו את הבצק מהלוח וגרדו וזרקו כל שאריות שאריות. מחזירים קלות את הלוח וממשיכים ללוש עוד 6 דקות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. עוטפים את הבצק בפלסטיק ומאפשרים לנוח 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף תמצית וניל שקופה או מים1 כף תמצית וניל שקופה או מים
14
מרדדים את הפסטה על מכונת גלגול פסטה לעובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות