קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות10
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רולאפים עם בייקון, אפונה ותפוחי אדמה חדשים

רולאפים עם בייקון, אפונה ותפוחי אדמה חדשים
רול-אפים עם בייקון, אפונה ותפוחי אדמה חדשים הם ללא גלוטן מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 461 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בייקון מבושל מראש, שמנת, תפוחי אדמה חדשים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו רול לזניה ראנץ בייקון עוף, מקפיא לזניה רול קופצים, ו קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-300F.
2
מניחים את תפוחי האדמה בסיר בינוני על חום גבוה עם מספיק מים כדי לכסות אותם. מבשלים 15 עד 18 דקות, עד רך.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים במסננת; להפריש. בינתיים, לעטוף את כל טורטיות בחוזקה יחד בנייר כסף ומניחים בתנור במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים את הסיר בחזרה על אש נמוכה ולהוסיף את החמאה ובייקון. מערבבים עד חם רוחש, על 2 דקות; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את תפוחי האדמה, אפונה, קורנית, חצי בצל ירוק, וחצי שמנת חמוצה. מערבבים ומחית עם מחית תפוחי אדמה או כף עץ. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את הטורטיות מהתנור ומניח 2 על כל צלחת. שים 1/3 כוס של תערובת תפוחי אדמה על כל טורטייה לגלגל אותם כפי שמוצג לעיל. מעל כל אחד עם כפית של שמנת חמוצה הנותרים ומפזרים את הבצל הירוק הנותרים וכמה טחינה של פלפל שחור לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך