רולדת זרעי פרג לימון היא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 251 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זה הוא מאוד סביר מתכון לחובבי האוכל האירופי. אם יש לכם קרם לימון בבקבוקים, קמח עוגה, סוכר מגורען וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מרהיב כף ציון של 12%. נסו חטיפי גרנולה זרעי פרג שקדים לעיסים (גם וריאציה של פרג לימון), מאפינס פרג לימון מקמח קוקוס עם ציפוי לימון שמנת, ו לחם פרג לימון ללא גלוטן עם זיגוג דבש-לימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מצפים מחבת ג 'לי-רול בגודל 15 על 10 אינץ' בתרסיס בישול; תחתית השורה בנייר שעווה. מצפים נייר שעווה בתרסיס בישול; אבק עם 2 כפיות קמח.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
קמח לכל מטרה
ג'לי
גלול
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
מחבת
3
מקציפים חלבונים במהירות גבוהה של מיקסר עד קצף. מוסיפים בהדרגה 1/2 כוס סוכר מגורען, 1 כף בכל פעם, מקציפים עד שנוצרות פסגות נוקשות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
חלבונים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
4
מקציפים חלמונים בקערה גדולה במהירות גבוהה של מיקסר במשך 4 דקות. מוסיפים בהדרגה 1/4 כוס סוכר מגורען, מכים עד עבה וחיוור (כ 2 דקות). מקציפים קליפת לימון, מיץ ושמן. מקפלים בעדינות תערובת חלבון ביצה לתערובת חלמון ביצה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורען
קליפת לימון
חלבונים
חלמון ביצה
מיץ
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
5
שלב 2/3 כוס קמח, פרג, אבקת אפייה ומלח, תוך ערבוב טוב עם מטרפה; מקפלים בעדינות לתערובת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייה
פרג זרעים
קמח לכל מטרה
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
כף בלילת עוגה לתבנית מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
אופים בחום של 350 למשך 10 דקות או עד שהעוגה קופצת לאחור כשנוגעים בה קלות במרכז. שחרר את העוגה מדפנות התבנית, והפוך למגבת כלים מאובקת עם 1 כף אבקת סוכר; מקלפים בזהירות נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווה
תנור
מחבת
8
מפזרים 1 כף אבקת סוכר; מגניב 1 דקה. החל בקצה צר, להפשיל עוגה ומגבת יחד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
גלול
9
מקום, התפר בצד למטה, על מתלה חוט; מגניב לחלוטין (כ 1 שעה).
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
10
מגלגלים את העוגה בזהירות, מסירים את המגבת.
11
שלב את הציפוי המוקצף וקורד הלימון.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי מוקצף
קרם לימון
12
מורחים את תערובת הציפוי המוקצפת על העוגה ומשאירים שוליים בגודל 1/2 אינץ ' סביב הקצוות החיצוניים. עוגה חוזרת, ומניחים, בצד התפר כלפי מטה, על מגש. מכסים ומצננים 4 שעות. מנפים 1 כף אבקת סוכר מעל העוגה, וחותכים לפרוסות.
גרמנית עובדת ממש טוב עם דורנפלדר וריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, ואילו אדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויינגוט פריץ ווינדיש היימרסהיימר רוטנפלס דורנפלדר. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
ויינגוט פריץ ווינדיש היימרשהיימר רוטנפלס דורנפלדר
יין טעים מאוד, חזק של ארומה בולטת וצבע אדום כהה עשיר. יש לו טעם טעים של דובדבנים, פירות יער אדומים ושזיפים עם טאנינים הגונים וחלקים. המתיקות שלו נעימה והרמונית, מה שהופך אותה למהנה לאוהבי יינות לא יבשים מדי.בן לוויה טעים לקינוחים וגבינה, אך גם למנות ברביקיו ומעושנות. זהו גם יין להנאה וכובע לילה טעים מאוד