קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

רולי בקר עם פסטו פטרוזיליה אגוז

רולי בקר עם פסטו פטרוזיליה אגוז
Roulades בשר בקר עם פסטו פטרוזיליה אגוז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 716 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 56 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סטייק צלע, אגוזי מלך, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. פטרוזיליה אגוז פסטו, פטרוזיליה ואגוזי מלך פסטו, ו פטרוזיליה אגוז פסטו דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
שים את הפטרוזיליה, גבינה, שום, מלח ואגוזים למעבד מזון. דופק לשלב. הפעל את המכונה שוב לאט לשפוך את שמן הזית, רק כדי לשלב. שמור.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מבשלים את הבייקון במחבת גדולה-אתה יהיה צורב את roulade בזה מאוחר יותר, אז זה צריך להיות רחב מעל בינוני נמוך חום עד שהוא מבושל למחצה. אתה רוצה את זה מבושל, אבל עדיין צולע. אל פריך אותו או שזה יישבר כאשר אתה מנסה לעטוף אותו בתוך roulade. כאשר הבייקון מוכן, לשים אותו בצד על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
ל-8 ביסקוויטים חמים, מפוצליםל-8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
1 כף תמצית וניל שקופה או מים1 כף תמצית וניל שקופה או מים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
3
תהלום את הבשר דק: 
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
מניחים גלישת פלסטיק כבדה (או שתי שכבות של ניילון נצמד) על משטח עבודה גדול ומניחים את סטייק האגף עליו. מכסים עם יותר ניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
1 כף תמצית וניל שקופה או מים1 כף תמצית וניל שקופה או מים
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
5
באמצעות פטיש גומי, הצד השטוח של פטיש בשר או בקבוק יין ריק, להלום סטייק האגף עד שהוא 1/2 אינץ ' עבה או דק יותר. להפוך את הבשר מעת לעת כדי לדפוק הכל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעסטייק צלע
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6
ברגע שהבשר הוא דק כמו שאתה רוצה את זה, אם יש לך פטיש בשר עם צד tenderizing (הצד המחודד), להסיר את ניילון לעטוף את זה משני הצדדים לרגע או שניים. אם אין לך פטיש בשר, אתה יכול לדלג על שלב זה.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 כף תמצית וניל שקופה או מים1 כף תמצית וניל שקופה או מים
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מיםתמצית וניל שקופה או מים
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
7
מצא את גרגר הסטייק: תסתכל על הסטייק שלך. אתה תהיה מגלגל אותו עם גרגר הבשר פונה מצד לצד. אתה עושה את זה כי כאשר אתה פורס אותו מאוחר יותר, הבשר יהיה רך יותר כאשר אתה חותך על פני התבואה.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
8
מסדרים את הבשר עד התבואה פונה מצד לצד, ואם זה לא מרובע או מלבני, לחתוך אותו כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
מפזרים קצת מלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1
מורחים שכבה דקה של פסטו על הבשר, משאיר על 1/2 אינץ ' חינם על כל הצדדים של הבשר.
מרכיבים שתצטרך
2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים2/3 כוס פלפלים אדומים מתוקים קלויים קצוצים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2
הנח את הבייקון על פני גרגר הבשר. מחממים התנור ל 177°.
מרכיבים שתצטרך
ל-8 ביסקוויטים חמים, מפוצליםל-8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
3
בזהירות לגלגל את roulade למעלה בחוזקה, כפי שהיית שטיח. אם אתה רוצה, לחתוך את כל בייקון כי הוא משתרע מעבר לסטייק.
מרכיבים שתצטרך
ל-8 ביסקוויטים חמים, מפוצליםל-8 ביסקוויטים חמים, מפוצלים
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4
לקשור את הבשר עם 6 עד 8 אורכי מחרוזת, כל אחד על אינץ ' בערך בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
5
לצרוב את roulade קשור במחבת עם שומן בייקון. אתה רוצה לחמם במהירות את פני השטח, לא לבשל את החלק הפנימי של roulade.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס מנגו מחית1/4 כוס מנגו מחית
6
צלי: 
7
שים את roulade במחבת צלייה על מדף, צד התפר למטה. אם אין לך מדף, תאלתר עם גבעולי סלרי. צלי את זה במשך 20-25 דקות, או עד הפנים של הבשר הוא 54° כאשר נבדק עם מדחום בשר.
מרכיבים שתצטרך
(24 ספירה)(24 ספירה)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
(שים לב כי הקצוות של roulade יהיה הרבה יותר חם מאשר במרכז — אז תמיד לבדוק את הטמפרטורה ממרכז roulade.)
9
הסר את הבשר מהתנור ולתת לו לנוח במשך 10 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
10
פרוס את roulade כך כל מנה עטופה מחרוזת. אתה יכול גם לתת לכולם לחתוך את החוט שלהם ליד השולחן, או לחתוך אותו בעצמך ולאבטח את הרוולים עם קיסמים אם אתה רוצה.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
11
מגישים עם פלחי לימון כדי להוסיף קצת זריזות למנה.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון

יין מומלץ: Dornfelder, ריזלינג

Rouladen עובד ממש טוב עם Dornfelder ו ריזלינג. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג גרמני זוגות להפליא עם פירות ים ושניצל, בעוד אדום גרמני כמו Dornfelder הולך טוב עם בשר בקר ובשר משחק. אתה יכול לנסות היינץ Eifel שיין Dornfelder מתוק אדום. מבקרים די אוהבים את זה עם 3.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 12 דולר לבקבוק.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red
ההשתקפות של קרני השמש מנהר הריין עוזרת להבשיל את הענבים האדומים הלבביים האלה, ובכך לייצר יין בעל גוף מלא עם טעמים של פירות אדומים כהים עם מתיקות מאוזנת היטב.ליהנות מעט מקורר בכוחות עצמו או עם גבינות, פסטה סלטים ודגים.