קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

רולינו ונטו (לחמניות פיצה מוונציה) עם סלט בזיליקום עגבניות

רולינו ונטו (לחמניות פיצה מוונציה) עם סלט בזיליקום עגבניות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו את רולינו ונטו (לחמניות פיצה מוונציה) עם סלט בזיליקום עגבניות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 1257 קלוריות, 50 גרם חלבון, ו 49 גרם שומן למנה. 1 אדם התרשמו מתכון זה. צאו לחנות והרימו רדיצ'יו, גבינת מוצרלה רגילה, שום ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 87%. הציון הזה נהדר. נסו רולינו ונטו (לחמניות פיצה מוונציה) עם סלט בזיליקום עגבניות, פיצה עגבניות צלויות עם בזיליקום טרי ורוטב פיצה ביתי, ו לחמניות לזניה עגבניות-בזיליקום (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק, בקערה גדולה, מפזרים שמרים מעל 1 כוס חם (כ 11
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
3
תנו לעמוד עד שהשמרים מתרככים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמריםשמרים
4
מוסיפים 2 1/2 כוסות קמח והמלח; מקציפים במיקסר במהירות נמוכה עד להטמעה, ואז במהירות בינונית-גבוהה עד שהבצק נמתח, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
5
אם משתמשים בוו בצק מקציפים במהירות גבוהה עד שהבצק חלק ואלסטי, כ -5 דקות. אם הבצק עדיין דביק, מקציפים פנימה יותר קמח, 1 כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
אם לישה ביד, מגרדים בצק על קרש מקומח קלות. ללוש עד לקבלת תערובת חלקה, קפיצית וכבר לא דביקה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
7
מוסיפים קמח לפי הצורך כדי למנוע דבק.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
מחלקים בצק לשניים ומעצבים כל חצי לכדור. מניחים כדורים על משטח מקומח קלות במקום חמים ומכסים ברפיון בניילון.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
9
בואו לעלות עד הוכפל בגודל, 45 דקות עד 1 שעה.
10
בינתיים מכינים מילוי: במחבת בגודל 10 עד 12 אינץ ' על אש בינונית-גבוהה, מערבבים בצל בכף 1 שמן זית לעיתים קרובות עד שהוא צולע ומתחיל להשחים, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים רדיצ ' יו ומערבבים לעיתים קרובות עד שהם צולעים ומתחילים להשחים, 5 עד 7 דקות. מערבבים יין ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד להתאדות, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רדיקיו.רדיקיו.
ייןיין
12
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
13
בואו להתקרר לפחות 20 דקות.
14
אגרוף כל כדור בצק כלפי מטה ולוש קלות כדי להוציא אוויר. על משטח מקומח קלות, עם מערוך מקומח קלות, גלגל כל כדור לסיבוב בגודל 10 עד 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
אגרוףאגרוף
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מערוךמערוך
15
מפזרים מחצית המוצרלה מעל מחצית מכל סיבוב, עד 1 אינץ 'מהקצה; גבינה עליונה באותה מידה עם תערובת רדיצ' יו. מקפלים את המחצית החשופה של כל בצק סביב מילוי, מיישרים קצוות; קמצוץ קצוות לאיטום. החל מ לקפל, לגלגל כל פיצה לתוך יומן הדוק; יומן קמצוץ מסתיים יחד כדי לאטום.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
רדיקיו.רדיקיו.
גבינהגבינה
בצקבצק
גלולגלול
16
העבירו בולי עץ, תפרו כלפי מטה, לתבנית אפייה בגודל 12 על 15 אינץ', מעצבים לחצאי טבעות בגודל שווה ומרווחים במרחק של לפחות 3 אינץ ' זה מזה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
17
אופים בתנור רגיל 425 או הסעה עד להזהבה, 25 עד 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
18
בינתיים מכינים סלט: בקערה מערבבים עגבניות, בזיליקום, שום ושאר 2 כפות שמן זית; מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
עגבנייהעגבנייה
שוםשום
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
19
בעזרת שתי מרית רחבות, העבירו כל חצי טבעת ללוח או מגש מסגרת, והתאימו את הקצוות יחד ליצירת טבעת שלמה. בעזרת כף מחוררת תלולית כ -2 כוסות סלט עגבניות-בזיליקום במרכז הטבעת; הגדר קערה עם הסלט שנותר לצד קרש או מגש.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מריתמרית
קערהקערה
20
חותכים את טבעת הפיצה לקטעים בגודל 1 1/2 עד 2 אינץ ' ומגישים עם סלט.
21
הערות: סנג ' ובזה הוא משחק נהדר למתאבן זה; נסה את הוונדלה
מרכיבים שתצטרך
סנג ' ובזהסנג ' ובזה