ריבס תות פריך עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 570 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 18% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. 28 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה. זה מושלם עבור יום האם. אם יש לך שיבולת שועל מגולגל, סוכר, חמאה, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה מוצק. נסו ריבס - תות פריך, ריבס תות פריך, ו תות-ריבס פריך (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
קצפת או גלידה, להגשה
מרכיבים שתצטרך
קצפת
גלידה
3
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
1
מערבבים את כל המרכיבים בקערה גדולה ומערבבים כדי להיות בטוחים שהכל משולב היטב. כף את המילוי ל -8 רמקינס בודדים או 1 תבנית אפייה רדודה רחבה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
קערה
1
במעבד מזון לשלב את הקמח, שיבולת שועל וסוכר חום ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קמח לכל מטרה
שיבולת שועל
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
2
מוסיפים את החמאה, הווניל והמלח ודופק הדופק עד שהתערובת נראית יבשה ומתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
וניל
חמאה
מלח
3
מוסיפים 1 כף מים ודופק עד שהתערובת מתחילה לבוא יחד ולהיראות מתפוררת. אם התערובת עדיין נראית יבשה הוסף עוד 1 כף מים ודופק לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מים
4
מפוררים את הציפוי מעל המלית.
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שהמילוי חם ומבעבע לאורך כל הדרך והתוספת נראית פריכה וחומה בהירה, בערך 25 עד 30 דקות.