ריזוטו שמפניה נטול גלוטן, ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 614 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה למדי עבור ערב השנה החדשה. 53 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. גשו לסופר וקנו אורז ארבוריו, מלח, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמפניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס שמפניה עם קרם חמאה איטלקי כמו קינוח. נסו נשאר יין או שמפניה? אין בעיה! שפמנון צרוב במחבת מעל ריזוטו שמפניה עם רוטב מחבת שמפניה, ריזוטו שמפניה, ו ריזוטו שמפניה (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מניחים את פרוסות הפרושוטו על תבנית משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
4
אופים עד שפרוסות הפרושוטו פריכות כמעט לחלוטין, בערך 6 עד 8 דקות. הפרוסות יתפרקו עוד יותר כשהן מתקררות. שמור לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את ציר העוף. מנמיכים את האש לרתיחה. מלבנים את האספרגוס בציר העוף למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
אספרגוס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
6
מוציאים את האספרגוס בעזרת כף מחוררת. הניחו את האספרגוס בצד ושמרו על ציר העוף על רתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוף
אספרגוס
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
7
בסיר בינוני אחר ממיסים 1 כף מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
9
מוסיפים את אורז הארבוריו ומערבבים לציפוי החמאה. ממשיכים לצלות את האורז, תוך ערבוב מתמיד, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrio
חמאה
אורז
10
מוסיפים את השמפניה ומבשלים עד שהנוזל כמעט התאדה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמפניה
11
מוסיפים 1/2 כוס מהמרק המבעבע ומערבבים עד לספיגה כמעט מוחלטת, כ -2 דקות. ממשיכים לבשל את האורז, מוסיפים את המרק 1/2 כוס בכל פעם, מערבבים כל הזמן ומאפשרים לכל תוספת מרק להיספג לפני שמוסיפים את הבא, עד שהאורז רך אך עדיין יציב לנגיסה והתערובת שמנת, בערך 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מרק
אורז
12
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות את האספרגוס, יתרת החמאה, הפרמזן, המלח והפלפל. כף את הריזוטו לכלי הגשה וקשט על ידי שבירת הפרושוטו הפריך לחתיכות קטנות יותר מעל החלק העליון של הריזוטו.