קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות16
מגזין

ריזוטו שמפניה

ריזוטו שמפניה
ריזוטו שמפניה נטול גלוטן, ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 614 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה למדי עבור ערב השנה החדשה. 53 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. גשו לסופר וקנו אורז ארבוריו, מלח, פרושוטו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמפניה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס שמפניה עם קרם חמאה איטלקי כמו קינוח. נסו נשאר יין או שמפניה? אין בעיה! שפמנון צרוב במחבת מעל ריזוטו שמפניה עם רוטב מחבת שמפניה, ריזוטו שמפניה, ו ריזוטו שמפניה (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
מניחים את פרוסות הפרושוטו על תבנית משומנת קלות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
אופים עד שפרוסות הפרושוטו פריכות כמעט לחלוטין, בערך 6 עד 8 דקות. הפרוסות יתפרקו עוד יותר כשהן מתקררות. שמור לקישוט.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את ציר העוף. מנמיכים את האש לרתיחה. מלבנים את האספרגוס בציר העוף למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
אספרגוסאספרגוס
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
6
מוציאים את האספרגוס בעזרת כף מחוררת. הניחו את האספרגוס בצד ושמרו על ציר העוף על רתיחה נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
אספרגוסאספרגוס
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
7
בסיר בינוני אחר ממיסים 1 כף מהחמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד שהם רכים, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
9
מוסיפים את אורז הארבוריו ומערבבים לציפוי החמאה. ממשיכים לצלות את האורז, תוך ערבוב מתמיד, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
אורז Arborrioאורז Arborrio
חמאהחמאה
אורזאורז
10
מוסיפים את השמפניה ומבשלים עד שהנוזל כמעט התאדה, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמפניהשמפניה
11
מוסיפים 1/2 כוס מהמרק המבעבע ומערבבים עד לספיגה כמעט מוחלטת, כ -2 דקות. ממשיכים לבשל את האורז, מוסיפים את המרק 1/2 כוס בכל פעם, מערבבים כל הזמן ומאפשרים לכל תוספת מרק להיספג לפני שמוסיפים את הבא, עד שהאורז רך אך עדיין יציב לנגיסה והתערובת שמנת, בערך 20 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
אורזאורז
12
מסירים מהאש. מערבבים בעדינות את האספרגוס, יתרת החמאה, הפרמזן, המלח והפלפל. כף את הריזוטו לכלי הגשה וקשט על ידי שבירת הפרושוטו הפריך לחתיכות קטנות יותר מעל החלק העליון של הריזוטו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
אספרגוסאספרגוס
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מלחמלח
13
מגישים מיד.