שוטים של סלק עם קוביות קרח של יוגורט טרגון
המתכון שוטים של סלק עם קוביות קרח של יוגורט טרגון יכול להיעשות בעוד כ-45 דקות. מתכון זה מספק 1 מנות. עם 891 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. 78 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה עובד טוב כמו משקה יקר. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך בצל, טרגון, יין, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 92%. קוביות קרח חמוציות, קוביות קרח טופו, ו קוביות קרח בטעם דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
כדי להפוך את קוביות הקרח, לערבב את היוגורט עם קומץ של עלי טרגון קצוצים, ואז חצי למלא 2 x 12-מגשי קרח קובייה (הקטן ביותר שיש לך) עם התמהיל. כיסוי עם סרט נצמדות להקפיא לילה.
שים את הבצל והסוכר בסיר, לכסות עם מכסה, ואז לבשל מעל חום מתון במשך 10 דקות, רועד את המחבת מעת לעת.
יוצקים את היין והחומץ ובועה משם עד סירופ. עכשיו יוצקים את המניה, מוסיפים את הסלק וקומץ עלי טרגון. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים 15 דקות.
מערבבים את המרק עד חלקה, ואז לעבור דרך מסננת לתוך קערה, דוחף כמה שיותר סלק טהור דרך ככל האפשר. מתבלים עם הרבה פלפל שחור, ואז מגישים חם בכוסות שוט עם קוביית קרח יוגורט למעלה