אם יש לך סוכר חום, שיבולת שועל מגולגל, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 15 דקות. . זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוגת דלעת האברד, עוגת סקווש האברד לחג ההודיה, ו העוגיות של סבא.
הוראות
1
בסיר בינוני, מחממים מים לרתיחה. להפחית את החום נמוך; מערבבים שיבולת שועל ומלח. לבשל עד שיבולת שועל התעבה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מניחים 1 כפית חמאה ו 1 כף סוכר חום בתחתית כל ארבע קערות הגשה. שיבולת שועל כפית לתוך כל קערה ומערבבים עד חמאה וסוכר נמסים.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
שיבולת שועל
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
יוצקים 1/4 כוס שמנת ו 1 כף חלב על כל קערה. למעלה כל מנה עם כף נוספת של סוכר חום.