שיפודי עוף בגריל עם מנגו ואננס נטול גלוטן, וללא חלב ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 27% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 26 גרם חלבון, 34 גרם שומן, ובסך הכל של 530 קלוריות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. זה עובד טוב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו רוטב החווה, מלח, צ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אפל מחזורי מתכון כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 64%. נסו שיפודי עוף מנגו דביקים עם שעועית שחורה וחום אננס, שיפודי עוף עם מנגו בגריל, ו שיפודי עוף ואננס בגריל (מתכונים דומים).
להרכיב 4 שיפודים מרכיבים לפי הסדר הבא: בצל, עוף, מנגו, עוף, אננס, עוף, בצל. חזור פעמיים נוספות להשלמת השיפוד.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תבלינים קובנית)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(תערובת תבלינים קובנית)
3
הנח שיפודים במחבת רדודה.
ציוד שתשתמש בו
(תערובת תבלינים קובנית)
1/4 כוס מנגו מחית
4
יוצקים 1/4 כוס מרינדה לתוך צלחת קטנה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
5
מברישים את המרינדה שנותרה מעל שיפודים, מכסים את כל הצדדים באופן שווה. מכסים בניילון ומכניסים למקרר לשעה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 כף תמצית וניל שקופה או מים
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
(תערובת תבלינים קובנית)
6
להדליק אש פחם ולתת לשרוף עד פחם מכוסה אפר אפור אבל עדיין חם מאוד. לחלופין, אם משתמשים בגריל גז או במחבת גריל, הניחו על אש בינונית-גבוהה. כאשר סורגי גריל או מחבת גריל חמים למדי, הסר שיפודים מהמרינדה (השלך עודף מרינדה בתבנית); מברישים קלות בשמן.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
(תערובת תבלינים קובנית)
ערמוני מים, משולבים
1/4 כוס מנגו מחית
7
הניחו שיפודים משומנים על סורגים חמים וצלו עד שהם מסומנים בכל ארבעת הצדדים ומבושלים, 10-12 דקות בסך הכל.
ציוד שתשתמש בו
(תערובת תבלינים קובנית)
ערמוני מים, משולבים
8
מסדרים שיפודים על מגש הגשה, מזלפים 1/4 כוס מרינדה שמורה, מקשטים בכוסברה קצוצה ומגישים עם טריזי ליים.