שמן בצל
שמן בצל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 148 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 36% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, בסגנון מסעדה שום ושמן טבילת לחם עשב, ו בצל Pakora, איך לעשות Pakoras בצל / מטוגנים בצל.
הוראות
מחממים ווק מעל חום גבוה במשך 30 שניות.
מוסיפים את שמן הבוטנים ואת הבצל, ומבשלים במשך 7 דקות, ערבוב ולהפוך את הבצל לעתים קרובות כדי למנוע שריפה כדי להבטיח אפילו בראונינג. להפחית את החום בינוני ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, במשך 15 דקות יותר, או עד הבצל להפוך חום בהיר.
כבה את החימום. מסננים את השמן דרך מסננת בסדר רשת לתוך קערה חסינת חום, לחיצה על הבצל עם מצקת כפי שהם לנקז. אפשר לשמן להתקרר לטמפרטורת החדר. מניחים בצד את הבצלים המטוגנים כדי להתקרר.
יוצקים את השמן המקורר לתוך צנצנת זכוכית מעוקר לסגור בחוזקה. השמן ישמור בטמפרטורת החדר במשך 1 שבוע או בקירור עד 3 חודשים.
מעבירים את הבצל המטוגן למיכל פלסטיק, מכסים ומקררים. הם יישארו עד 3 חודשים.
מאת מאסטרינג את אמנות הבישול הסיני על ידי איילין יין-פיי Lo. טקסט זכויות יוצרים © 2009 על ידי איילין יין-פיי Lo; תמונות זכויות יוצרים © 2009 על ידי סוזי Cushner. Published by Chronicle Books LLC.