קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

שעועית ירוקה וסלט תפוחי אדמה

שעועית ירוקה וסלט תפוחי אדמה
שעועית מחרוזת וסלט תפוחי אדמה יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 151 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 65 סנט למנה מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ואספו תפוחי אדמה בליס, גריקות ורטס, זיתי קלמטן, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, שלם 30, וטבעוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. ציון זה הוא סופר. נסו שעועית ירוקה וסלט תפוחי אדמה, סלט בקלה מלח, תפוח אדמה ושעועית מחרוזת, ו סלט שעועית מחרוזת (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מכניסים את תפוחי האדמה והשום לסיר מים מומלחים היטב, לכיסוי, ומביאים את המים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים עד שהם רכים "מזלג", כ -20 דקות. כאשר תפוחי האדמה רכים לאורך כל הדרך, הוציאו אותם מהמים וכשהם קרירים מספיק לטיפול, אך עדיין חמים, חתכו בזהירות את תפוחי האדמה לשניים. נסו לא למשוך את העורות. קוצצים את השום ומוסיפים אותו יחד עם 2 כפות כל חומץ ושמן זית, ומתבלים במלח, לפי הטעם. חשוב לעשות זאת בזמן שתפוחי האדמה עדיין חמים כדי שיספגו את החומץ והשמן ויתבלו לאורך כל הדרך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, הביאו לרתיחה סיר נוסף של מים מומלחים היטב, על אש בינונית. הקימו קערת מי קרח ותבלו אותה בנדיבות במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מוסיפים את השעועית למים הרותחים ומבשלים אותם עד שהם רכים, בערך 5 עד 6 דקות. לנשוך שעועית כדי להיות בטוח שהם מבושלים כראוי. כאשר השעועית מבושלת, הכניסו אותם מיד לקערת מי הקרח המלוחים כדי להפסיק את הבישול או" לזעזע " אותם. כשהם קרים, הוציאו אותם מהמים ותנו להם להתייבש מעט.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
5
חותכים אותם לשניים.
6
בקערה גדולה זורקים יחד את תפוחי האדמה, השעועית, הזיתים, האורגנו והבצל הירוק והפלפל האדום הכתוש. מערבבים לשילוב טוב, טועמים ומתאימים את התיבול, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דקפלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
7
מוסיפים את יתרת השמן והחומץ, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
8
סלט זה טוב עכשיו, אבל יהיה טוב יותר אם אתה נותן לו לשבת לפחות 1 שעה. מספיק זמן כדי להעביר אותו למשחק!
מרכיבים שתצטרך
בשר משחקבשר משחק