שעועית ירוקה וסלט תפוחי אדמה
שעועית מחרוזת וסלט תפוחי אדמה יכול להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 151 קלוריות. מתאים ל-8 ומחירו 65 סנט למנה מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הרביעי ביולי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לכו לחנות ואספו תפוחי אדמה בליס, גריקות ורטס, זיתי קלמטן, ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, שלם 30, וטבעוני דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 20 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 81%. ציון זה הוא סופר. נסו שעועית ירוקה וסלט תפוחי אדמה, סלט בקלה מלח, תפוח אדמה ושעועית מחרוזת, ו סלט שעועית מחרוזת (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מכניסים את תפוחי האדמה והשום לסיר מים מומלחים היטב, לכיסוי, ומביאים את המים לרתיחה על אש בינונית. מבשלים עד שהם רכים "מזלג", כ -20 דקות. כאשר תפוחי האדמה רכים לאורך כל הדרך, הוציאו אותם מהמים וכשהם קרירים מספיק לטיפול, אך עדיין חמים, חתכו בזהירות את תפוחי האדמה לשניים. נסו לא למשוך את העורות. קוצצים את השום ומוסיפים אותו יחד עם 2 כפות כל חומץ ושמן זית, ומתבלים במלח, לפי הטעם. חשוב לעשות זאת בזמן שתפוחי האדמה עדיין חמים כדי שיספגו את החומץ והשמן ויתבלו לאורך כל הדרך.
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים, הביאו לרתיחה סיר נוסף של מים מומלחים היטב, על אש בינונית. הקימו קערת מי קרח ותבלו אותה בנדיבות במלח.
מוסיפים את השעועית למים הרותחים ומבשלים אותם עד שהם רכים, בערך 5 עד 6 דקות. לנשוך שעועית כדי להיות בטוח שהם מבושלים כראוי. כאשר השעועית מבושלת, הכניסו אותם מיד לקערת מי הקרח המלוחים כדי להפסיק את הבישול או" לזעזע " אותם. כשהם קרים, הוציאו אותם מהמים ותנו להם להתייבש מעט.
בקערה גדולה זורקים יחד את תפוחי האדמה, השעועית, הזיתים, האורגנו והבצל הירוק והפלפל האדום הכתוש. מערבבים לשילוב טוב, טועמים ומתאימים את התיבול, במידת הצורך.
מוסיפים את יתרת השמן והחומץ, במידת הצורך.
סלט זה טוב עכשיו, אבל יהיה טוב יותר אם אתה נותן לו לשבת לפחות 1 שעה. מספיק זמן כדי להעביר אותו למשחק!