קושירגיל
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות10
מגזין

שעועית ירוקה יפנית עם בשר בקר

שעועית ירוקה יפנית עם בשר בקר
שעועית ירוקה יפנית עם בקר עשויה להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלך. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 374 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן כל אחד. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל יפני. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב וידידותי לפודמפה דיאטה. אם יש לכם שעועית, בקר טחון, מים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק סלושי כמו קינוח. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. הציון הזה מוצק. נסו שעועית ירוקה ערבית עם בשר בקר, בשר בקר מזוגג סויה ושעועית ירוקה, ו מוקפץ בקר עם שעועית ירוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים את הבקר הטחון עד להשחמה אחידה; מסננים עודפי שומן.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מערבבים שעועית ירוקה וכ -1 כוס מים. מכסים ומבשלים עד שהשעועית רכה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
שעועיתשעועית
מיםמים
3
מתבלים בספלנדה שום ממתיק מגורען ורוטב סויה, ומבשלים ללא כיסוי במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
ממתיקממתיק
SplendaSplenda

ציוד