שעועית ירוקה עם רוטב שאלוט עשויה להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 201 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו שמן זית, חומץ יין, חרדל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. , שהוא מוצק. נסו שעועית ירוקה עם רוטב שאלוט, שעועית ירוקה וצנוניות עם רוטב שאלות, ו שעועית ירוקה מוקפצת עם רוטב עגבניות, בייקון ושאלות חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הבייקון במחבת גדולה ועמוקה, ומבשלים מעל חום בינוני-גבוה, הופך מדי פעם, עד משחימים באופן שווה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מסננים את פרוסת הבייקון על צלחת מצופה במגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
תן לבייקון להתקרר ולהתפורר. שמור 1 כפית של טפטוף בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
4
מניחים להכניס ספינת קיטור לסיר, ולמלא עם מים רק מתחת לתחתית של ספינת הקיטור. מכסים, ומביאים את המים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
5
מוסיף את השעועית הירוקה, להתאושש, ואדים עד רק במכרז, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה
6
להקציף יחד שמן זית, חרדל בסגנון דיז ' ון, חומץ, טפטוף בייקון, ושאלוט בקערה. לזרוק שעועית ירוקה חמה, מאודה בקערה עם הרוטב בייקון מתפורר, ומגישים.