שרימפס אסיאתי וסלט ורמיצ'לי
שרימפס אסיאתי וסלט Vermicelli יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 29 גרם חלבון 2 גרם של שומן, וסך הכל 439 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חומץ סיידר, ורמיצ'לי, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב חומץ סיידר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חומץ כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 74%. נסו שרימפס וייטנאמי VERMICELLI, שרימפס שום עם תרד ורמיצ'לי, ו ורמיצ'לי עם עגבניות, זיתים וצלפים (vermicelli alla puttanesca) (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר קטן, ערבוב עד חלקה. מביאים לרתיחה על חום גבוה, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 30 שניות או עד מעובה. מגניב לגמרי.
לבשל פסטה במים רותחים 5 דקות, השמטת מלח ושומן. מערבבים שרימפס, ומבשלים 2 דקות או עד שרימפס נעשים.
מניחים תערובת שרימפס במסננת; מוסיפים אפונה, ולשטוף עם מים קרים.
מניחים תערובת שרימפס בקערה גדולה. מערבבים תערובת רוטב סויה, פלפל, 1 רוטב סויה כף, וג ' ינג ' ר לתערובת שרימפס; לזרוק בעדינות למעיל.