קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות8
ציון בריאות13
מגזין

שרימפס ברביקיו

שרימפס ברביקיו
שרימפס ברביקיו הוא פסקטריאן ומספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה 26% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 495 קלוריות, 48 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. יום האב יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. ראש לחנות ולקחת טימין, חמאה, רוזמרין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כמו קינוח. זה עובד גם כמנה עיקרית. זה הוא יקר מתכון לחובבי אוכל אמריקאי. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 50%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: שרימפס ברביקיו, שרימפס ברביקיו, ו שרימפס ברביקיו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
2
מערבבים יחד 9 מרכיבים ראשונים.
3
מניחים שרימפס בתבנית צלייה; יוצקים תערובת לימון על שרימפס.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילרמחבת ברוילר
4
אופים ב 400 במשך 35 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד, ערבוב כל 10 דקות. מחק עלי דפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
ציוד שתשתמש בו
תערובת פלפל גרוס טריתערובת פלפל גרוס טרי
5
מגישים עם טריזי לימון, לחם צרפתי, ואם רוצים, גריסי גאודה מעושנים.
מרכיבים שתצטרך
לחם צרפתילחם צרפתי
טריז לימוןטריז לימון
גבינת גאודה מעושנתגבינת גאודה מעושנת
2 אונקיות צ'דר מגורר2 אונקיות צ'דר מגורר
6
הערה: כדי להתקדם, מערבבים יחד 9 מרכיבים ראשונים. מכסים ומצננים עד 5 ימים. המשך במתכון לפי ההוראות.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם אפשרויות נהדרות עבור שרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. שמורת אלזס ווילם פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
שמורת אלזס ווילם פינו גרי
שמורת אלזס ווילם פינו גרי
צבע זהוב עז עם רמזים של אוקר, ליין יש אף של פרי בשל, חבוש. בפה ההתקפה היא גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן באופן מושלם סוכר וחומציות.התאימו יין זה לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשרים לבנים צלויים או צלויים (חזיר, עגל), ארנב, עופות ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כמו ריזוטו.