קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות3
ציון בריאות13
מגזין

שרימפס לימון כוסברה

שרימפס לימון כוסברה
שרימפס לימון כוסברה יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון שחיפשת. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה אחת מכילה 237 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 2281 אוהדים. אם יש לכם שמן סובין אורז, מיץ ליים, כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: צ'יפוטלה ליים סלט שרימפס בגריל ברוטב לימון כוסברה, שרימפס לימון כוסברה, ו שרימפס לימון כוסברה.

הוראות

1
מניחים מחבת sauté גדולה או ווק מעל המבער החזק ביותר שלך על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
תנו למחבת להתחמם לרגע ואז תוסיפו את השמן.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
3
תן לשמן להתחמם עד שהוא מנצנץ. אם זה מתחיל לעשן, להסיר את המחבת מהחום לרגע.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
4
מוסיפים את הצ ' ילי למחבת וזורקים למעיל בשמן. לבשל 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
5
מוסיפים את השרימפס ושום למחבת ומפזרים מלח. לזרוק מעיל עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פריכיות צדפות, כתוספתפריכיות צדפות, כתוספת
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
6
בואו לבשל שרימפס ללא הפרעה במשך 1 דקה לפני השלכת שוב כך שהם מקבלים קצת צרוב. מוקפץ עד מבושל דרך, על 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פריכיות צדפות, כתוספתפריכיות צדפות, כתוספת
7
את החום ומערבבים בכוסברה, ואז את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
8
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
9
מגישים לבד, על אורז, או בקמח מחומם מקופל או טורטייה תירס.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם2 כפות גבינת פרמג'אנו-רג'יאנו מגוררת, או לפי הטעם
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.