תבשיל אטריות קורנביף
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים אירופיים, אז נסו תבשיל אטריות קורנביף. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 23 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 480 קלוריות. מתכון זה משמש 6. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד טוב כמנה עיקרית. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -30 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פירורי לחם מתובלים, אטריות ביצים רחבות, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שביל החלב בראוני נושך כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 64%. מתכונים דומים: תבשיל קורנביף, תבשיל קורנביף, ו תבשיל כרוב קורנביף.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מבשלים אטריות עד שהם רכים ומסננים.
שלב אטריות, קורנביף, גבינה, שמנת מרק עוף, חלב ובצל.
יוצקים לכלי תבשיל של 2 ליטר. למעלה עם פירורי לחם חמאה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 45 דקות.