תבשיל בטטה אפריקאי עם שעועית אדומה עשוי להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל, שעועית, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. מתכונים דומים: תבשיל בטטה ועוף אפריקאי, עוף גראנדנאט אפריקאי ונזיד בטטה, ו תבשיל תפוחי אדמה וכרובית אפריקני.
הוראות
1
מחממים שמן במחבת לא דביקה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים בצל ושום; מכסים ומבשלים 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
3
מניחים תערובת בצל בתוך תנור חשמלי איטי 5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ציוד שתשתמש בו
בישול איטי
4
מוסיפים בטטה ו -10 המרכיבים הבאים (דרך צ ' ילי). מכסים ומבשלים על 8 שעות נמוכות או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
בטטה
ירק
פלפל צ ' ילי
5
כפית 1 כוס בישול נוזלי לתוך קערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
מוסיפים חמאת בוטנים; מערבבים היטב עם מקצף. מערבבים חמאת בוטנים תערובת לנזיד. למעלה עם בוטנים; לשרת עם פלחי לימון.
אפריקה עובדת ממש טוב עם פינוטג', שנין בלאן, וריזלינג. היין הטוב ביותר עבור מנות אפריקאיות יהיה תלוי במנה, אבל יין לבן פירותי, ארומטי הוא הימור בטוח עבור מנות מתובל בעוד pinotage יהיה התאמה מסורתית למטבח דרום אפריקה. הפינוטג ' של ליבלנד עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.