תבשיל דגים ליגורי עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המרק שלך. המתכון הזה מכסה 16% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 53 גרם שומן, ובסך הכל של 734 קלוריות. מתכון זה משמש 6. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם שמן זית, מלח כשר, יין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר טבעוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 17 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 40%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: בורידה ליגורית (תבשיל דגים איטלקי), תבשיל פירות ים ליגורי, ו מולי דגים קלים (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס).
הוראות
1
לתבשיל: בסיר ציר בעל 6 ליטר, תחתית כבדה או בתנור הולנדי, מחממים 1/3 כוס שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
מלאי
תבשיל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מוסיפים את הגזר, הבצל והשום. מתבלים במלח ומבשלים תוך ערבוב תדיר עד שהירקות מתחילים להתרכך, בערך 5 עד 8 דקות. הפעל את החום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר
שום
בצל
מלח
3
מוסיפים את היין ומגרדים בעזרת כף עץ את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מבשלים עד שרוב הנוזלים מתאדים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מחבת
4
מוסיפים את העגבניות, המים ופתיתי הפלפל האדום. מנמיכים את האש ומביאים את התערובת לרתיחה. מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים, בערך 18 עד 20 דקות. מתבלים את הדג במלח ומוסיפים לתבשיל. מבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד לבישול, בערך 5 עד 8 דקות. מתבלים את התבשיל במלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
ירק
עגבנייה
מים
דגים
מלח
תבשיל
5
לקרוסטיני: הכניסו מתלה לתנור במרכז התנור וחממו את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מסדרים את פרוסות הלחם בשכבה אחת על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
לחם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
אופים עד להזהבה בהירה, בערך 12 דקות. מגניב במשך 2 דקות. משפשפים את הטוסטים החמים עם הצד החתוך של השום.